Customer Experience Optimization

Conversie Optimalisatie

Customer Experience Optimization

Wil je aanpassingen doorvoeren op basis van betrouwbare data in plaats van jouw onderbuikgevoel? Zoek je een manier om effectief verschillende varianten te testen? De ervaren conversie optimalisatie consultants van Traffic Builders maken gebruik van bewezen technieken op basis van inzichten uit de psychologie en online persuasion.

Als conversie optimalisatie bureau combineren wij kwalitatieve met kwantitatieve data om te bepalen welk gedrag bezoekers écht op de site vertonen. Wij zetten deze inzichten in voor aanpassingen die bijdragen aan verhoogde conversies (Activate) en versterking van retentie (Nurture).

Verwachte uitkomst van een optimalisatie traject

Onze ervaring en wetenschappelijke benadering stellen ons in staat om met een vooraf afgegeven betrouwbaarheidsinterval te bepalen wat de verwachte uitkomst is van een conversie optimalisatie traject. Door het structureel A/B testen op de belangrijkste webpagina’s vertalen we een onderbuik gevoel naar een onderbouwd gevoel. Zo optimaliseren we de klantreis voor het beste resultaat.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van conversie optimalisatie? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit; deel je ambitie

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen?

Shirley van Haalem
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Shirley

Als Product Manager Customer Experience Optimization (CXO) bij Traffic Builders ben ik verantwoordelijk voor innovatie, procesverbetering en kennisdeling om zo CXO op de kaart te zetten. Ook help ik opdrachtgevers in verschillende branches om alles uit hun website of app te halen. De nodige ontspanning haal ik uit series kijken. Met How I Met Your Mother en Game Of Thrones als grote favorieten.

Neem contact op met Shirley
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail