Digital analytics

Dashboarding & Reporting

Digital analytics

Wil je een dashboard waar je alle informatie kunt vinden over je digital marketing uitingen? Zoek je een overzicht waarop data uit verschillende bronnen wordt gecombineerd? Met een interactief dashboard vind je in een oogopslag de antwoorden waar je naar zoekt.

Door het consolideren van relevante gegevens vanuit meerdere databronnen kunnen wij zeer specifieke data weergeven in een dashboard. Onze digital analytics consultants hebben ervaring met verschillende webanalytics systemen en kunnen je adviseren over de aanschaf van een systeem dat bij jouw wensen past. Bij Traffic Builders vinden we informatie simpelweg rapporteren niet voldoende. Data is pas waardevol wanneer je het interpreteert. Ook het visueel maken van de data zodat het begrijpelijk en actiegericht overgebracht kan worden is daarbij van groot belang.

Dynamische dashboards

Voor dashboarding en reporting werken we veelal met Tableau en Qlikview. Dit zijn dynamische dashboards die flexibiliteit bieden en mogelijkheden geven voor het werken met Google Analytics data. Ook kunnen binnen deze systemen verschillende databronnen gecombineerd worden, zoals data uit CRM-systemen, Google Search Console, Mailchimp, Facebook, Bing, etc.

Dashboards en reports op maat

Wij passen altijd onze dashboards en reports aan op de gebruiker. Ben je een online marketingmanager, SEO specialist of maak je deel uit van hoger management? We leveren managementoverzichten met de belangrijkste KPI’s en detailrapportages voor degenen die dagelijks de data verwerken. De hoeveelheid getoonde data en het type dashboard is aangepast op jouw specifieke informatiebehoefte zodat je kunt werken met de input die jij nodig hebt.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van dashboarding & reporting? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders en onze manier van werken. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde tools
Felipe Wesbonk
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Felipe

Felipe werkt sinds januari 2011 bij Traffic Builders. Als Product Manager Webanalytics & Marketing Intelligence is hij verantwoordelijk voor productontwikkeling en begeleidt hij trajecten op het gebied van webanalyse, marketing intelligence en online marketing. Ook geeft hij workshops en is bij SRM Opleidingen docent en mentor/coach voor de opleiding Online Marketeer B. In zijn vrije tijd speelt tennis en is hij verbonden aan een musical theatergroep.

Neem contact op met Felipe
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement