Digital analytics

Data Management

Digital analytics

Wil je de databehoefte in kaart brengen op basis van jouw gewenste inzichten? Zoek je een manier om de data integriteit te waarborgen? Onze data management specialisten helpen jou bij het verzamelen, verwerken en bewerken van alle data zodat deze effectief bruikbaar is voor jouw doelen.

De basis van data management ligt bij de technische implementatie van digital analytics en de koppeling van digital analytics met externe databronnen zoals ERP, CRM of leadmanagement systemen. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat de data nauwkeurig, volledig en intact blijft en dat het onderhouden wordt binnen de oorspronkelijke context.

Waarom data management?

Na het verzamelen van data wordt de data verwerkt en bewerkt zodat het ontsloten kan worden voor on-site behavioral targeting en personalisatie, marketing mix modelling of dashboarding & rapportage doeleinden. Ook voor het ontwerpen en ontwikkelen van database architecturen voor marketing Intelligence doeleinden staan de data management specialisten van Traffic Builders voor jou klaar.

Oplossingen voor data management

Er zijn 3rd party data management platformen die je kunt inzetten. Traffic Builders helpt je bij het kiezen van het juiste platform, bij de implementatie ervan en maakt je wegwijs in het gebruik. Aan de andere kant kun je een inhouse datawarehouse platform gebruiken voor de ontsluiting van data uit Google Analytics, AdWords, Bing, Facebook, DoubleClick Campaign Manager, DoubleClick Bid Manager,  Google Search Console, Moz.org en RankInspector via o.a. Google BigQuery, Amazon cloud (AWS) en Microsoft Azure.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van data management? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde tools
Felipe Wesbonk
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Felipe

Felipe werkt sinds januari 2011 bij Traffic Builders. Als Product Manager Webanalytics & Marketing Intelligence is hij verantwoordelijk voor productontwikkeling en begeleidt hij trajecten op het gebied van webanalyse, marketing intelligence en online marketing. Ook geeft hij workshops en is bij SRM Opleidingen docent en mentor/coach voor de opleiding Online Marketeer B. In zijn vrije tijd speelt tennis en is hij verbonden aan een musical theatergroep.

Neem contact op met Felipe
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement