Sem van der Klauw 12 oktober 2018 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Donderdag 11 oktober was het zover: het allereerste event georganiseerd door en voor Dall Int. In totaal 17 specialisten van 8 digital marketingbureaus kwamen bijeen in Brussel om kennis & ervaringen uit te wisselen op het gebied van SEO. Samen met Maurits reisde ik af naar de hoofdstad van onze zuiderburen voor een inspirerende dag! (En Brusselse wafels, natuurlijk.)

Wat is Dall int.?

Dall Int. staat voor Digital Alliance International. Het is een familie van onafhankelijke digital marketingbureaus, waarvan Traffic Builders één van de initiatiefnemers is. Door de alliantie kan de strategie voor internationaal opererende opdrachtgevers tot op lokaal niveau toegespitst worden. Productontwikkeling en kennisdeling zijn belangrijke pijlers van Dall Int. en daarom bezochten Maurits en ik de SEO meet-up in Brussel.  
dall-int

Kennis, ervaringen en openheid

Om 9:00 uur ’s ochtends begon de dag op het kantoor bij Universem. Niet iedereen kende elkaar, dus werd het ijs gebroken met een introductieronde onder het genot van een ontbijt. Kennisdeling stond centraal tijdens deze dag. Hubert de Cartier van Universem opende de dag met een inspirerende visie vervolgens gingen we aan de slag. 

Elke kennissessie werd afgetrapt met een presentatie door één van de bureaus. Businesscases, strategieën, plannen van aanpak en ervaringen werden gepresenteerd in verschillende vormen. Een vragenronde resulteerde in een kort moment sparren, voordat de groep werd opgedeeld en interactief ging sparren in kleinere groepen. De groepsleider verzorgde aan het einde van iedere de sessie een recap. 

Kenmerkend was de openheid en de motivatie. Elk van de deelnemers deelde zijn of haar visie en ervaringen in alle openheid. Het doel van de dag is lang en breed behaald: de dag slimmer afsluiten dan dat je deze begonnen was.

Dall int SEO-event 11 oktober 2018

Slimmer dan gisteren

Het eerste event is slechts een aftrap naar meer kennisdeling en gezamenlijke productontwikkeling door de specialisten van de alliantie. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de volgende meet-up!

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Dall Int. SEO meet-up: slimmer dan gisteren mét Brusselse wafels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/