Dall Int. SEO meet-up: slimmer dan gisteren mét Brusselse wafels

Geschatte leestijd: 2 minuten

Donderdag 11 oktober was het zover: het allereerste event georganiseerd door en voor Dall Int. In totaal 17 specialisten van 8 digital marketingbureaus kwamen bijeen in Brussel om kennis & ervaringen uit te wisselen op het gebied van SEO. Samen met Maurits reisde ik af naar de hoofdstad van onze zuiderburen voor een inspirerende dag! (En Brusselse wafels, natuurlijk.)

Wat is Dall int.?

Dall Int. staat voor Digital Alliance International. Het is een familie van onafhankelijke digital marketingbureaus, waarvan Traffic Builders één van de initiatiefnemers is. Door de alliantie kan de strategie voor internationaal opererende opdrachtgevers tot op lokaal niveau toegespitst worden. Productontwikkeling en kennisdeling zijn belangrijke pijlers van Dall Int. en daarom bezochten Maurits en ik de SEO meet-up in Brussel.  
dall-int

Kennis, ervaringen en openheid

Om 9:00 uur ’s ochtends begon de dag op het kantoor bij Universem. Niet iedereen kende elkaar, dus werd het ijs gebroken met een introductieronde onder het genot van een ontbijt. Kennisdeling stond centraal tijdens deze dag. Hubert de Cartier van Universem opende de dag met een inspirerende visie vervolgens gingen we aan de slag. 

Elke kennissessie werd afgetrapt met een presentatie door één van de bureaus. Businesscases, strategieën, plannen van aanpak en ervaringen werden gepresenteerd in verschillende vormen. Een vragenronde resulteerde in een kort moment sparren, voordat de groep werd opgedeeld en interactief ging sparren in kleinere groepen. De groepsleider verzorgde aan het einde van iedere de sessie een recap. 

Kenmerkend was de openheid en de motivatie. Elk van de deelnemers deelde zijn of haar visie en ervaringen in alle openheid. Het doel van de dag is lang en breed behaald: de dag slimmer afsluiten dan dat je deze begonnen was.

Dall int SEO-event 11 oktober 2018

Slimmer dan gisteren

Het eerste event is slechts een aftrap naar meer kennisdeling en gezamenlijke productontwikkeling door de specialisten van de alliantie. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de volgende meet-up!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gerelateerde diensten
Meer interessante blogs over
Sem van der Klauw
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Sem

Tijdens kantooruren is hij een doodnormale SEO’er… maar buiten kantooruren verandert hij in een fanatieke (vecht)sporter pur sang. De Jean Claude van Damme van de SEO’ers is gek van Tae-Kwon-Do, maar is ook niet vies van (kick)boksen en goede sessies in de gym waarbij de conditie en kracht op de proef worden gesteld. Al sinds de studie in aanraking gekomen met verschillende digital marketing deelgebieden, waarvan de focus is uitgevallen op zoekmachineoptimalisatie. Van afstudeerstagiair, trainee tot consultant en uiteindelijk in de huidige hoedanigheid van Product Manager gerold. Zijn ambitie is om een specialist met brede focus te zijn. Beter gezegd: zoveel mogelijk leren over zoveel mogelijk onderwerpen. Uiteraard onmogelijk, maar ach.. hij doet in ieder geval zijn best! Ondanks zijn achtergrond in de vechtsport is hij best lief hoor, dus maak je geen zorgen en kom gerust langs voor praatje, borrel of happie eten!

Neem contact op met Sem
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.