Data workshops zoekmachinemarketing bekend

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Traffic Builders organiseert regelmatig workshops zoekmachinemarketing, zowel incompany als op basis van open inschrijving. Voor het einde van 2007 zijn nog een tweetal workshops op basis van open inschrijving gepland, te weten de workshop zoekmachine-adverteren op donderdag 22 november en een week later de workshop zoekmachine-optimalisatie op 29 november.

Maatwerk workshops
Beide workshops worden kleinschalig opgezet om maximale interactie te garanderen. Per workshop is plek voor 3 tot maximaal 5 deelnemers, die elk worden gevraagd specifieke vragen aan de hand van hun case voor te bereiden. Tijdens de workshops wordt naast de generiek toepasbare informatie ook dieper ingegaan op case-specifieke vraagstukken. Zo bent u er als deelnemer dus van verzekerd dat u met concreet toepasbare informatie, tips en tricks direct zelf aan de slag kunt.

Workshop zoekmachine-adverteren / Google Adwords
Een workshop voor marketingmedewerkers en -eindverantwoordelijken met gevorderde kennis van de advertentienetwerken Google Adwords en Yaho Search Marketing. Meer informatie over de workshop zoekmachine-adverteren.

Workshop zoekmachine-optimalisatie
De workshop 'zoekmachine-optimalisatie' is bedoeld voor marketingverantwoordelijken, webmasters en contentmanagers. Enige technische kennis is aanbevolen, maar gezien de marketinggedreven en resultaatgerichte insteek van de workshop is dit zeker geen vereiste. meer informatie over de workshop zoekmachine-optimalisatie.

Data workshops in 2008
Ook in 2008 organiseert Traffic Builders deze workshops. De eerste data zijn hiervoor inmiddels bekend:

  • Donderdag 24 januari 2008: workshop zoekmachine-adverteren / Google Adwords
  • Donderdag 31 januari 2008: workshop zoekmachine-optimalisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.