Data workshops zoekmachinemarketing bekend

Geschatte leestijd: 1 minuten

Traffic Builders organiseert regelmatig workshops zoekmachinemarketing, zowel incompany als op basis van open inschrijving. Voor het einde van 2007 zijn nog een tweetal workshops op basis van open inschrijving gepland, te weten de workshop zoekmachine-adverteren op donderdag 22 november en een week later de workshop zoekmachine-optimalisatie op 29 november.

Maatwerk workshops
Beide workshops worden kleinschalig opgezet om maximale interactie te garanderen. Per workshop is plek voor 3 tot maximaal 5 deelnemers, die elk worden gevraagd specifieke vragen aan de hand van hun case voor te bereiden. Tijdens de workshops wordt naast de generiek toepasbare informatie ook dieper ingegaan op case-specifieke vraagstukken. Zo bent u er als deelnemer dus van verzekerd dat u met concreet toepasbare informatie, tips en tricks direct zelf aan de slag kunt.

Workshop zoekmachine-adverteren / Google Adwords
Een workshop voor marketingmedewerkers en -eindverantwoordelijken met gevorderde kennis van de advertentienetwerken Google Adwords en Yaho Search Marketing. Meer informatie over de workshop zoekmachine-adverteren.

Workshop zoekmachine-optimalisatie
De workshop 'zoekmachine-optimalisatie' is bedoeld voor marketingverantwoordelijken, webmasters en contentmanagers. Enige technische kennis is aanbevolen, maar gezien de marketinggedreven en resultaatgerichte insteek van de workshop is dit zeker geen vereiste. meer informatie over de workshop zoekmachine-optimalisatie.

Data workshops in 2008
Ook in 2008 organiseert Traffic Builders deze workshops. De eerste data zijn hiervoor inmiddels bekend:

  • Donderdag 24 januari 2008: workshop zoekmachine-adverteren / Google Adwords
  • Donderdag 31 januari 2008: workshop zoekmachine-optimalisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.