De Marketing Dagen 2011 - Traffic Builders gastspreker

Geschatte leestijd: 2 minuten

Tijdens De Marketing Dagen 2011gratis te bezoeken op 19 en 20 april in de Jaarbeurs in Utrecht – verzorgt Traffic Builders op 19 april een sessie met de titel: ‘Link Building anno 2011: SEO strategieën voor het opbouwen van online autoriteit‘. De Marketing Dagen betreft de grootste vakbeurs voor marketeers. Dit kennisfestival omvat ruim 100 kennissessies in 2 dagen, een ‘must visit’ dus!

Gratis aanmelden

De Marketing Dagen 2011 (onderdeel van de Klantcontact Dagen) biedt je een gevarieerd aanbod aan activiteiten: presentaties, demonstraties, clinics en kernachtige workshops. Maak kennis met nieuwe leveranciers, producten en diensten, en wissel informatie en ervaringen uit met vakgenoten.

Het event kun je gratis bezoeken, wel moet je je vooraf aanmelden.

de marketing dagen 2011 - traffic builders gastspreker.jpg

3 hoofdthema’s, ruim 100 kennissessies

Het programma omvat meer dan 100 sessies, verspreid over de hoofdthema’s Marketing, E-commerce en Klantcontact. Binnen deze paraplu-thema’s worden onderwerpen besproken als zoekmachinemarketing, social media & webcare, webanalytics, mobile marketing, klantinteractie, CRM, crossborder e-commerce en ga zo maar door.

Sessie Traffic Builders op De Marketingdagen 2011

Link Building anno 2011: SEO strategieën voor het opbouwen van online autoriteit

Namens Traffic Builders geeft Wolter Tjeenk Willink tussen 15:45-16:30 in Theater 1 een presentatie met als thema ‘Link Building anno 2011: SEO strategieën voor het opbouwen van online autoriteit‘.

Samenvatting:

Link building of ‘authority building’ is één van de meest belangrijke en tegelijkertijd onbekende onderdelen van zoekmachine-optimalisatie (SEO). Zoekmachines als Google zijn steeds beter in staat om de relevantie en autoriteit van een website voor een bepaalde zoekopdracht te bepalen. Simpelweg aanmelden bij directories en soortgelijke initiatieven is in concurrerende markten niet langer voldoende om topposities in de zoekmachines te behalen, èn te behouden. In deze sessie voor gevorderde online marketeers geeft Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders – het #1 zoekmachinemarketingbureau van Nederland uit de Emerce 100 in 2010 – inzage in minimaal 10 effectieve authority building strategieën en diverse praktijkcases.

Graag zien we je op 19 april, tot dan!

Bekijk hier het volledige programma van De Marketing Dagen 2011 (19 & 20 april)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Niels Bijvoet
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Niels

Niels is een bevlogen Content Marketing Strateeg, en maakte bij Traffic Builders eerder al veel kilometers als SEO Consultant en Copywriter. Met waardevolle content-oplossingen de juiste doelgroepen faciliteren in ‘hun ideale klantreis door de funnel’ staat bij hem centraal. Dat kan via een ROI-gedreven multi-channel contentstrategie inclusief creative concepting, maar net zo goed via een subtiele speldenprik op het juiste moment. Daag hem uit, dan doet hij dat met jou!

Neem contact op met Niels
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.