Quickscan Contentstrategie

Ben jij benieuwd of jullie de juiste contenststrategie gebruiken ter realisatie van jullie over-all doelstellingen? Door de toename van prikkels in het digitale tijdperk groeit het belang van een onderscheidende boodschap waar de doelgroep écht op zit te wachten. Wij geloven daarom in de kracht van goede communicatie. Zodat de juiste mensen op de juiste momenten worden bereikt met een aansprekende boodschap. En dat is precies het onderdeel dat wordt onderzocht in deze scan: wie is jouw doelgroep - en weet jij deze al op de juiste manier te bereiken? 

Quickscan Contentstrategie

Met de Quickscan 'Contentstrategie' brengen we in kaart wat de huidige status is van de content marketingactiviteiten van een organisatie of merk. Dit doen we aan de hand van een cijferlijst: hoe lager het rapportcijfer hoe meer verbeterpunten en kansen wij zien op het gebied van content marketing.

Werkwijze en inhoud

Het startpunt om te kijken hoe jullie organisatie in dit opzicht ervoor staat, is nagaan of er al een contentstrategie is en hoe deze momenteel is opgezet en ingericht. Vervolgens worden er verschillende onderdelen gecheckt, waar vervolgens quickwins en adviezen aan worden gekoppeld.

Voorbeelden van onderdelen waar wij naar kijken, zijn:

  • Doelstellingen en KPI's
  • Persona's en doelgroep
  • Tone-of-voice
  • Zoektermen
  • Contentuniciteit en -kwaliteit
  • CTA
  • Contentcreatie- en distributie
Benieuwd naar de uitgebreide lijst van punten die wij onderzoeken, en hoe verbetering hiervan helpt om jouw organisatiedoelstellingen te behalen? Neem dan contact op.
Daag ons uit en deel je ambitie!
Samen maken we jullie digital marketing-doelen waar. Neem contact op zodat we kunnen kennismaken.
Contact
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Interim detachering consultancy
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Lotte

Als Marketing & Communicatie Manager is Lotte verantwoordelijk voor onze strategie, events, social media en meer. Vanuit haar eerdere rol als product manager content marketing heeft ze zich gespecialiseerd in creative concepting en merkcommunicatie. Daarover spreekt ze graag op (marketing)events. Buiten kantoor stapt ze regelmatig op de racefiets.

Neem contact op met Lotte

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.