Wil je meer halen uit je website? Weet je niet zeker of jouw digital marketing kanalen goed zijn ingericht en of ze wel optimaal presteren? Onze experts checken dit graag voor jou! Met als eindproduct een lijst concrete en eenvoudig te implementeren adviezen en actiepunten. Zo weet je zeker dat je alles uit je website of digital marketing haalt.

Quickscan

Bij Traffic Builders is het mogelijk om een quickscan aan te vragen. Door deze expert-review kun je zien hoe jouw organisatie ervoor staat binnen een of meerdere digital marketing disciplines. Het is een laagdrempelige en effectieve manier om je website of online marketing te verbeteren. Met het uiteindelijke hoofddoel dat het verkeer naar je website-, de interactie met je bezoeker- of conversies worden verbeterd.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Voor onze experts aan de slag gaan, wordt onderzocht welke punten voor jullie organisatie belangrijk zijn. Dus: welke doelstellingen of KPI’s streven jullie na? Vervolgens beoordelen zij jouw huidige prestaties aan de hand van een vooraf geformuleerde lijst met cruciale punten. Na een doordacht onderzoek, maken zij een zeer bruikbaar eindproduct: een concrete actielijst met punten die je direct kunt (laten) doorvoeren voor betere resultaten.

Voorbeelden van quickscans

Wij kunnen de quickscan uitvoeren op diverse digital marketing aspecten: van zoekmachine optimalisatie tot conversie optimalisatie. Om je een idee te geven, beschrijven we onderstaand aan aantal mogelijkheden.

Een andere interesse?

Zit jouw gewenste quickscan er niet tussen? Dan denken wij graag met je mee! Onze experts hebben diepgaande up-to-date kennis en expertise die in verschillende situaties kan worden toegepast voor onderzoek en advies.

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners