Waarom apart naar disciplines kijken als ze op elkaar van invloed zijn? Zeker voor de performance van een website is het cruciaal om verschillende disciplines onder de loep te nemen. Wij bieden een hygiënecheck voor een compleet beeld van de website – van het vindbaar zijn in Google, tot de juiste tone of voice en de uiteindelijke conversie. Dankzij het complete totaalbeeld is de websitescan een ideaal startpunt voor het verder uitrollen van een gefundeerde digitale marketing strategie. Dankzij het complete totaalbeeld is de websitescan een ideaal startpunt voor het verder uitrollen van een gefundeerde digitale marketing strategie.

De Websitescan (SEO, CXO & CM)

De scan is het ideale startpunt voor opdrachtgevers die hun website naar een hoger niveau willen tillen. De website wordt door meerdere consultants met eigen specialismen onder de loep genomen. De websitescan checkt een website op de relevante factoren voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), content marketing (CM) en customer experience optimization (CXO). De output is een complete analyse van de website en een actieplan waar je direct mee aan de slag kunt. In het actieplan wordt direct duidelijk welke korte termijn actiepunten (quickwins) direct opgepakt kunnen worden en wat de geadviseerde vervolgstappen zijn om tot een duidelijke strategie te komen waarmee geformuleerde doelstellingen haalbaar zijn.

Het effect

  • SEO = Aantal conversies verhogen door meer verkeer naar website door zoekmachinevriendelijkheid.
  • CM = Relevante, geoptimaliseerde teksten die converteren.
  • CXO = Aantal conversies verhogen door concreet advies te geven over het optimaliseren van de gebruikerservaring en hiermee het conversieratio te verhogen.
  • Disciplines versterken elkaar waardoor er meer kans is op een hogere conversieratio en meer bezoek. Het aantal conversies wordt gemaximaliseerd.
  • Kans op behalen van doelstellingen en verhogen conversieratio door volledig beeld.

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Niels

Niels is een bevlogen Content Marketing Strateeg, en maakte bij Traffic Builders eerder al veel kilometers als SEO Consultant en Copywriter. Met waardevolle content-oplossingen de juiste doelgroepen faciliteren in ‘hun ideale klantreis door de funnel’ staat bij hem centraal. Dat kan via een ROI-gedreven multi-channel contentstrategie inclusief creative concepting, maar net zo goed via een subtiele speldenprik op het juiste moment. Daag hem uit, dan doet hij dat met jou!

Neem contact op

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.