Waarom apart naar disciplines kijken als ze op elkaar van invloed zijn? Zeker voor de performance van een website is het cruciaal om verschillende disciplines onder de loep te nemen. Wij bieden een hygiënecheck voor een compleet beeld van de website – van het vindbaar zijn in Google, tot de juiste tone of voice en de uiteindelijke conversie. Dankzij het complete totaalbeeld is de websitescan een ideaal startpunt voor het verder uitrollen van een gefundeerde digitale marketing strategie. Dankzij het complete totaalbeeld is de websitescan een ideaal startpunt voor het verder uitrollen van een gefundeerde digitale marketing strategie.

De Websitescan (SEO, CXO & CM)

De scan is het ideale startpunt voor opdrachtgevers die hun website naar een hoger niveau willen tillen. De website wordt door meerdere consultants met eigen specialismen onder de loep genomen. De websitescan checkt een website op de relevante factoren voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), content marketing (CM) en customer experience optimization (CXO). De output is een complete analyse van de website en een actieplan waar je direct mee aan de slag kunt. In het actieplan wordt direct duidelijk welke korte termijn actiepunten (quickwins) direct opgepakt kunnen worden en wat de geadviseerde vervolgstappen zijn om tot een duidelijke strategie te komen waarmee geformuleerde doelstellingen haalbaar zijn.

Het effect

  • SEO = Aantal conversies verhogen door meer verkeer naar website door zoekmachinevriendelijkheid.
  • CM = Relevante, geoptimaliseerde teksten die converteren.
  • CXO = Aantal conversies verhogen door concreet advies te geven over het optimaliseren van de gebruikerservaring en hiermee het conversieratio te verhogen.
  • Disciplines versterken elkaar waardoor er meer kans is op een hogere conversieratio en meer bezoek. Het aantal conversies wordt gemaximaliseerd.
  • Kans op behalen van doelstellingen en verhogen conversieratio door volledig beeld.

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Sem

Tijdens kantooruren is hij een doodnormale SEO’er… maar buiten kantooruren verandert hij in een fanatieke (vecht)sporter pur sang. De Jean Claude van Damme van de SEO’ers is gek van Tae-Kwon-Do, maar is ook niet vies van (kick)boksen en goede sessies in de gym waarbij de conditie en kracht op de proef worden gesteld. Al sinds de studie in aanraking gekomen met verschillende digital marketing deelgebieden, waarvan de focus is uitgevallen op zoekmachineoptimalisatie. Van afstudeerstagiair, trainee tot consultant en uiteindelijk in de huidige hoedanigheid van Product Manager gerold. Zijn ambitie is om een specialist met brede focus te zijn. Beter gezegd: zoveel mogelijk leren over zoveel mogelijk onderwerpen. Uiteraard onmogelijk, maar ach.. hij doet in ieder geval zijn best! Ondanks zijn achtergrond in de vechtsport is hij best lief hoor, dus maak je geen zorgen en kom gerust langs voor praatje, borrel of happie eten!

Neem contact op

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.