Maakt je organisatie optimaal gebruik van Google Ads? Zou de conversie niet beter kunnen voor minder kosten? Wil je een gecertificeerde SEA-expert eens onafhankelijk naar je campagnes willen laten kijken? Vraag dan onze SEA Scan aan.

De voordelen op een rij

  • Uitgebreide maatwerk rapportage 
  • Uitgevoerd door gecertificeerde specialisten 
  • Onafhankelijk en zonder verplichtingen  
  • Vaste lage prijs van € 995,- (normaal € 1.500,-) 

SEA Scan

Wat houdt de SEA Scan in?

In onze SEA Scan onderwerpt ons gespecialiseerde SEA-team je account aan een grondige inspectie. Hiervoor volgen we een vast protocol waarin we stapsgewijs de instellingen en campagnes nalopen.

We kijken onder meer naar de instellingen, opzet van de campagnes, kwaliteit van de teksten en gebruik van extenties. De doorlooptijd na de aanvraag is ca. 7 werkdagen.

Onze bevindingen ontvang je van ons in een heldere rapportage met een concreet overzicht van quick wins, verbeterpunten en kansen.

Afsluitend lichten we het rapport toe in een online afspraak. We leggen je dan helder uit wat er beter kan. Vervolgens bepaal je zelf of je de aanbevelingen zelf oppakt of verdere ondersteuning wenst. Gemiddeld ziet Traffic Builders dat bij het toepassen van de aanbevelingen uit de scan het rendement met 10% stijgt.

Heldere rapportage inclusief online toelichting

Onze bevindingen ontvang je van ons in een heldere rapportage met een concreet overzicht van quick wins, verbeterpunten en kansen.

In een online afspraak lichten het rapport toe en leggen je helder uit wat er beter kan. Vervolgens bepaal je zelf of je de aanbevelingen zelf oppakt of verdere ondersteuning wenst. Gemiddeld ziet Traffic Builders dat bij het toepassen van de aanbevelingen uit de scan het rendement met 10% stijgt.

Wat is het verschil met een gratis scan?

Voor niets gaat de zon op. De gratis rapportages zijn veelal geautomatiseerd en onze rapportage is maatwerk en wordt samengesteld gecertificeerde experts. Wij kunnen dit niet gratis aanbieden maar wel voor een scherpe prijs van € 995,-Meer weten / contact

Wil je meer weten over onze aanpak en hoe wij jouw SEA scan uitvoeren? Neem dan gerust contact met me op.

Neem contact op