Digital Marketing Live! 2018 – eventverslag

Vorige week donderdag vond Digital Marketing Live! plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Dit is het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing, advertising en interactive media. Traffic Builders heeft een plenaire sessie gegeven en diverse round tables. Lees meer hierover in dit blog. Was jij ook bij #DML18? Laat ons weten in een reactie wat jij ervan vond! 

Traffic Builders op Digital Marketing Live!

Dit jaar heeft Traffic Builders maar liefst 12 round table sessies gegeven. Aan een round table ga je als marketeer een dialoog aan met de product manager van het onderwerp. On stage heeft Product Manager Lotte Mol een zeer succesvolle sessie gegeven over Influencer Marketing. Een hot topic, welke zeker niet mocht ontbreken tijdens dit evenement.

Plenaire sessie Influencer Marketing

Hoe je je contentsstrategie versterkt met influencer marketing
Stage 2: 12:00-12:30 uur

Influencer marketing, onderdeel van Content Marketing, wordt door steeds meer organisaties omarmd en veelvuldig ingezet. Naar verwachting gaat er in Nederland binnen 2 jaar 200 miljoen euro in om! Maar hoe zorg je ervoor dat influencer campagnes aansluiten bij je digital contentstrategie? En waar moet je op letten wanneer je een samenwerking aan wilt gaan met een influencer? Product Manager Content Marketing Lotte Mol heeft met praktijkvoorbeelden en tips vertelt hoe je je contentstrategie versterkt met influencer marketing. Welke KPI’s kun je koppelen aan Influencer Marketing en hoe kun je deze doelstellingen bereiken door middel van ons REAN®-model?

Klik hier en download de presentatie.

Round Tables

Tafel 10: Social Advertising & B2B: hoe effectief is LinkedIn?
Dagdeel 1: 10:00–10:30 t/m 12:15–12:45 uur

Wanneer je afweegt wat het meeste geschikte kanaal is op de zakelijke markt voor Social Media advertising, komt de keuze vaak uit op LinkedIn. Dit lijkt de meest logische keuze, maar adverteren op LinkedIn kent een aantal uitdagingen. Hoe effectief is dit kanaal daadwerkelijk? Tijdens deze round table sessie zijn marketeers een dialoog aangegaan met Product Manager Social Rob Terstall. Diverse vormen van LinkedIn advertising

Klik hier en download de presentatie.

Tafel 10: Van traditionele media naar digital! – What’s new & what’s next?
Dagdeel 2: 13:00–13:30 t/m 15:15–15:45 uur

De verschuiving van mediabudgetten van traditionele kanalen naar digital neemt een steeds grotere vlucht. De snelle technologische ontwikkelingen in combinatie met datagedreven mogelijkheden stimuleren de innovatieve toepassingen binnen onder andere Digital Out Of Home, Digital audio/radio-, native- mobile-, en video advertising. Het inzetten van deze kanalen is laagdrempeliger dan je denkt. In deze interactieve sessie hebben we samen met Product Manager Display Advertising Daphne Smaling gekeken naar de actuele en aankomende mogelijkheden met praktijkvoorbeelden.

Klik hier en download de presentatie.

Tafel 19: Effectief je doelgroep bereiken in alle fasen van het koopproces
Dagdeel 2: 13:00–13:30 t/m 15:15–15:45 uur

Tijdens de round tables van één van de meest ervaren digital marketing experts van Nederland, Wolter Tjeenk Willink, zijn vragen beantwoord zoals: Hoe bereik ik mijn doelgroep, vandaag en morgen? Hoe haal ik maximale synergie uit alle kanalen in de marketingmix? Hoe verhoog ik mijn omzet? En hoe blijf ik in de toekomst een topspeler in mijn vakgebied?

Klik hier en download de presentatie.

 

Inspiratiesessie

Hartelijk dank voor je komst! Ben je geïnspireerd geraakt door onze presentaties? We nodigen jou en je collega’s graag uit voor een inspiratiesessie bij ons op kantoor, op de 31e verdieping van het WTC Almere. Neem contact met ons op.