Digital Marketing Live! 2018

Digital Marketing Live! vindt plaats op 31 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Dit is het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing, advertising en interactive media. Traffic Builders geeft een plenaire sessie en diverse round tables tijdens Digital Marketing Live! #DML18 Lees in dit blog meer hierover.

Traffic Builders op Digital Marketing Live!

Dit jaar heeft Traffic Builders maar liefst 12 round tables. Aan een round table ga je de dialoog aan de product manager van het onderwerp. On stage geeft Product Manager Lotte Mol een sessie over Influencer Marketing. Een hot topic, welke zeker niet mag ontbreken tijdens dit evenement.

Plenaire sessie Influencer Marketing

Hoe je je contentsstrategie versterkt met influencer marketing
Stage 2: 12:00-12:30 uur

Influencer marketing, onderdeel van Content Marketing, wordt door steeds meer organisaties omarmd en veelvuldig ingezet. Naar verwachting gaat er in Nederland binnen 2 jaar 200 miljoen euro in om! Maar hoe zorg je ervoor dat influencer campagnes aansluiten bij je digital contentstrategie? En waar moet je op letten wanneer je een samenwerking aan wilt gaan met een influencer? Met praktijkvoorbeelden en tips vertelt Lotte Mol hoe je je contentstrategie versterkt met influencer marketing. Sluit je aan bij deze sessie!

Round Tables

Tafel 10: Social Advertising & B2B: hoe effectief is LinkedIn?
Dagdeel 1: 10:00–10:30 t/m 12:15–12:45 uur

Wanneer je afweegt wat het meeste geschikte kanaal is op de zakelijke markt voor Social Media advertising, komt de keuze vaak uit op LinkedIn. Dit lijkt de meest logische keuze, maar adverteren op LinkedIn kent een aantal uitdagingen. Hoe effectief is dit kanaal daadwerkelijk? Ga een dialoog aan met Product Manager Social Rob Terstall.

Tafel 10: Van traditionele media naar digital! – What’s new & what’s next?
Dagdeel 2: 13:00–13:30 t/m 15:15–15:45 uur

De verschuiving van mediabudgetten van traditionele kanalen naar digital neemt een steeds grotere vlucht. De snelle technologische ontwikkelingen in combinatie met datagedreven mogelijkheden stimuleren de innovatieve toepassingen binnen onder andere Digital Out Of Home, Digital audio/radio-, native- mobile-, en video advertising. Het inzetten van deze kanalen is laagdrempeliger dan je denkt. In deze interactieve sessie bekijken we samen met Product Manager Display Advertising Daphne Smaling naar de actuele en aankomende mogelijkheden met praktijkvoorbeelden.

Tafel 19: Effectief je doelgroep bereiken in alle fasen van het koopproces
Dagdeel 2: 13:00–13:30 t/m 15:15–15:45 uur

Tijdens de round tables van één van de meest ervaren digital marketing experts van Nederland, Wolter Tjeenk Willink, zullen o.a. vragen beantwoord worden zoals: Hoe bereik ik mijn doelgroep, vandaag en morgen? Hoe haal ik maximale synergie uit alle kanalen in de marketingmix? Hoe verhoog ik mijn omzet? En hoe blijf ik in de toekomst een topspeler in mijn vakgebied?

Contact

We hopen je te zien op 31 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De volledige programmering vind je hier. Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Laat een reactie achter onder dit bericht of neem contact met ons op.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Interessante onderwerpen
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Victoria

Victoria houdt zich bezig met alle marketingkanalen en het opzetten en bijsturen van de marketingstrategie van Traffic Builders. In haar vrije tijd is ze regelmatig in de sportschool te vinden. Verder houdt ze van blogs lezen, vlogs kijken, de nieuwste eettentjes te ontdekken, mode, fotografie, muziek en haar big love: AMSTERDAM!

Neem contact op met Victoria
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail