Heb je hulp nodig bij het koppelen van touchpoints aan contenttypen? Heb je moeite met het kiezen van het juiste contentformat en de invulling daarvan? Of ben je op zoek naar getalenteerde copywriters voor de creatie van relevante zoekmachine-vriendelijke teksten? En wil je meer gaan doen met interactieve content? Alleen een contentstrategie maakt nog geen succesvolle content. Het verhaal van jouw merk, bedrijf of organisatie moet vervolgens op een effectieve manier worden verteld en uitgebeeld. Contentcreatie heeft echter z’n eigen spelregels. Creëer op consistente wijze relevante content voor elke fase in de customer journey, en je hebt een ijzersterk middel in handen om je merk echt te laten leven onder je doelgroep. Voor uiteenlopende vormen van contentcreatie ben je bij ons, als ervaren content marketing bureau, aan het juiste adres.

Samen sterke doelgroeprelevante content creëren

We snappen dat de creatie van waardevolle, unieke content tijdrovend is. Niet in iedereen schuilt bovendien een talentvolle tekstschrijver, of creatieve geest die de juiste contentoplossingen voor zich ziet. Onze ervaren content marketingconsultants ontzorgen je hierin, zodat jij je kunt bezighouden met de rest van jouw dagelijkse werkzaamheden.

Doelgerichte contentcreatie en heldere planning

De content die jouw merk gaat versterken wordt gecreëerd volgens een door ons vooraf opgesteld content marketingplan, inclusief contentkalender. Deze contentplanning beslaat minimaal 3 maanden om zo een constructieve stroom aan strategisch benodigde content te kunnen waarborgen, te resulteren in waardevolle online zichtbaarheid.
Bij contentcreatie gaan kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende contenttypen en -formats:

  • Tekst (blogartikel, webtekst etc.)
  • Downloads (E-book/whitepaper)
  • Nieuwsbrief
  • Visuals (infographic, meme, bewerkte foto etc.)
  • Persbericht
  • Tool (vergelijken, testen, gamification etc.)
  • Short copy voor social media of paid campagnes
  • Video contentcreatie

Welke contenttypen, -formats en -kanalen we inzetten, is uiteindelijk afhankelijk van wat past bij jouw merk en jouw doelgroepen, en bovenal het beoogde doel van de uitgewerkte contentstrategie. Dit alles vatten we samen in een content marketingplan, waarin per fase van de customer journey gespecificeerd kan worden welke content nodig is.

Hoe creëren wij onderscheidende content?

Contentcreatie is niet iets om er even bij te doen, naast je vele andere werkzaamheden. Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Realiseer je dat de content op je website en andere distributiekanalen representeert waar je voor staat als bedrijf of merk. Laten we er dus samen consequent voor zorgen dat jouw persoonlijkheid en meerwaarde door prospects en bestaande klanten écht opgemerkt worden.

De creatie van content nemen wij graag op vakkundige wijze op ons, waar nodig op basis van briefings. Vereist contact met eventuele partners en betrokken partijen kunnen we ook van je overnemen. Vanzelfsprekend haken we je aan waar dat noodzakelijk is.

Véél meer dan vakkundige copywriting

Contentcreatie is meer dan zomaar even een verhaaltje schrijven. Allereerst omdat het niet alleen bij schrijven zou moeten blijven. Ons baserend op jouw doelstellingen en essentiële zaken als buyer persona-informatie en de beste tone of voice, kunnen we werken aan een keur aan content. Verschillende invalshoeken (kunnen) worden gebruikt om content echt persoonlijk en toegankelijk te maken voor de doelgroep. Het moet overtuigen, verrassen én raken.

De creatie van online content kan niet los gezien worden van zoekmachineoptimalisatie. Keywordanalyses verschaffen ons de thematische gezien meest kansrijke en relevante keywords, waarmee we de zichtbaarheid en bezoekersaantallen van jouw belangrijke webpagina’s verbeteren. SEO-data en (jouw) webanalytics verschaffen ons tevens weer input voor bijvoorbeeld social media-content en video-content met een verhoogde kans op engagement.

Samenwerking op maat

Onze wijze van samenwerken kan volledig op maat worden afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan het maandelijks opleveren van pakkende infographics of het (her)schrijven van webpagina’s of artikelen die de merkbeleving versterken. Maar ook het bedenken van entertainende content die voor brandingdoeleinden nodig is, en natuurlijk het slim cureren van jouw al bewezen sterke content. We gaan tenslotte niet wielen opnieuw uitvinden als dat niet nodig is.

Neem contact op met onze experts

Onze gespecialiseerde contentmarketeers staan jou graag bij in het gehele content creatieproces, werkend vanuit een krachtig sturende contentplanning. Samen zorgen we voor de optimale content voor jouw doelgroep en de realisatie van je doelstellingen. Ben je ervan overtuigd dat wij jou doelgericht kunnen adviseren en uitvoerend ontzorgen op het terrein van professionele contentcreatie? Neem contact met ons op en ontdek tijdens een vrijblijvend gesprek óf inspiratiesessie hoe we elkaar perfect kunnen aanvullen.

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Niels

Niels is een bevlogen Content Marketing Strateeg, en maakte bij Traffic Builders eerder al veel kilometers als SEO Consultant en Copywriter. Met waardevolle content-oplossingen de juiste doelgroepen faciliteren in ‘hun ideale klantreis door de funnel’ staat bij hem centraal. Dat kan via een ROI-gedreven multi-channel contentstrategie inclusief creative concepting, maar net zo goed via een subtiele speldenprik op het juiste moment. Daag hem uit, dan doet hij dat met jou!

Neem contact op

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.