Content Creatie

Wil je persoonlijke content, precies passend bij jouw doelgroep? Wil je afwisselende content voor verschillende doeleinden? Onze content marketeers en copywriters creëren de meest aansprekende content voor iedere doelgroep en voor ieder doel.

Content marketing begint bij een passende content strategie gemaakt is, is het tijd voor de creatie van content. Belangrijk is daarbij dat er rekening gehouden wordt met de touchpoint binnen de customer journey. Op welk moment zoekt iemand naar informatie, welk type informatie en in welke vorm, waar wordt er gezocht? Content creatie is meer dan alleen een verhaaltje schrijven. Aan de hand van keyword analyses worden de juiste termen gebruikt en de tone of voice moet passen bij de gedefinieerde persona’s. Door de content vanuit verschillende invalshoeken te benaderen maken we de content persoonlijker en toegankelijker voor de bezoeker.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van content creatie? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

Lotte Mol
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Lotte

Als Product Manager Content Marketing komt het goed uit dat Lotte voorzien is van een vlijmscherpe pen en niets liever doet dan schrijven. Ze heeft een bovengemiddelde interesse voor alles omtrent social media en kan niet zonder haar pindakaas-kaas-boterhammen tijdens de lunch.

Neem contact op met Lotte
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

Nieuwsbrieven
Email*
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Blog
 
 

Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement