Home » Digital Marketing » Digital Marketing Strategie
Digital marketing strategie

Digital Marketing Strategie

Digital marketing strategie

Hoe vertaal je het koopproces van je doelgroep op een goede manier naar een effectieve, synergetische marketingmix? Wat is de optimale budgetverdeling tussen verschillende kanalen gelet op je doelstellingen? En op welke KPI’s en attributiemodellen kun je die kanalen het beste aansturen? Traffic Builders helpt je bij het ontwikkelen van een doordachte, integrale online strategie en slagvaardige online organisatie.

Wij geloven in het succes van een integrale, holistische aanpak van (online) marketing. Een aanpak die optimaal aansluit op het koopproces van je doelgroep, van oriëntatie tot aankoop en uiteindelijk leidt tot klantloyaliteit. Om dit te realiseren ontwikkelde Traffic Builders het REAN-model: een marketingmodel dat je in staat stelt om de inzet van marketingkanalen, proposities en platformen optimaal op elkaar af te stemmen. Het resultaat? Een doordachte marketingstrategie waarin diverse kanalen, met bijbehorende strategieën (zoals een SEA strategie), elkaar meetbaar versterken en waarin heldere KPI’s zorgen voor grip op je marketingbudget.

ONLINE STRATEGIE, PLANNING & ORGANISATIE

Daarnaast hebben we veel ervaring met de organisatorische aspecten van online marketing: welke expertise is inhouse vereist? Is een nieuwe AdWords strategie vereist of moet de focus liggen op SEO? Hoe verwerf en borg je deze expertise? Hoe organiseer je online marketing binnen de bestaande processen, afdelingen en organisatiecultuur? Traffic Builders is als geen ander online marketing bureau in staat om diverse strategisch-organisatorische uitdagingen met je aan te gaan. Bijvoorbeeld ook door je te ondersteunen bij het opbouwen van een slagvaardige online organisatie in samenwerking met onze zusterorganisatie Traffic Builders People, specialist in HR-vraagstukken binnen het digitale werkveld.

DEEL JE AMBITIES

Herken je deze uitdagingen en heb je behoefte aan een nieuwe SEA strategie of een totaal nieuwe sterke online strategie? Ben je op zoek naar een partner die je uitdaagt, die proactief is en die investeert in een goede samenwerking? Deel dan je ambities en neem contact op. Want wij maken jouw ambities waar.

Informeer mij over de mogelijkheden

Met welke digitale ambities kunnen wij jou helpen?

Suzanne Stokhof
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Suzanne

Als Sr. Digital Strategy Consultant vindt Suus het heel leuk om aan de slag te gaan met het REAN-model om groei te resulteren bij klanten. Alle disciplines komen aan bod en ook het omzetten van strategie naar uitvoering is geen enkel probleem. Ze is (soms) erg aanwezig en lacht veel. Buiten werktijd drinkt ze graag een borrel en gaat er graag op uit met vrienden.

Neem contact op met Suzanne

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail