Digital marketing strategie

Digital Marketing Strategie

Digital marketing strategie

Hoe vertaal je het koopproces van je doelgroep op een goede manier naar een effectieve, synergetische marketingmix? Wat is de optimale budgetverdeling tussen verschillende kanalen gelet op je doelstellingen? En op welke KPI’s en attributiemodellen kun je die kanalen het beste aansturen? Traffic Builders helpt je bij het ontwikkelen van een doordachte, integrale online strategie en slagvaardige online organisatie.

Wij geloven in het succes van een integrale, holistische aanpak van (online) marketing. Een aanpak die optimaal aansluit op het koopproces van je doelgroep, van oriëntatie tot aankoop en uiteindelijk leidt tot klantloyaliteit. Om dit te realiseren ontwikkelde Traffic Builders het REAN-model: een marketingmodel dat je in staat stelt om de inzet van marketingkanalen, proposities en platformen optimaal op elkaar af te stemmen. Het resultaat? Een doordachte marketingstrategie waarin diverse kanalen, met bijbehorende strategieën (zoals een SEA strategie), elkaar meetbaar versterken en waarin heldere KPI’s zorgen voor grip op je marketingbudget.

ONLINE STRATEGIE, PLANNING & ORGANISATIE

Daarnaast hebben we veel ervaring met de organisatorische aspecten van online marketing: welke expertise is inhouse vereist? Is een nieuwe AdWords strategie vereist of moet de focus liggen op SEO? Hoe verwerf en borg je deze expertise? Hoe organiseer je online marketing binnen de bestaande processen, afdelingen en organisatiecultuur? Traffic Builders is als geen ander online marketing bureau in staat om diverse strategisch-organisatorische uitdagingen met je aan te gaan. Bijvoorbeeld ook door je te ondersteunen bij het opbouwen van een slagvaardige online organisatie in samenwerking met onze zusterorganisatie Traffic Builders People, specialist in HR-vraagstukken binnen het digitale werkveld.

DEEL JE AMBITIES

Herken je deze uitdagingen en heb je behoefte aan een nieuwe SEA strategie of een totaal nieuwe sterke online strategie? Ben je op zoek naar een partner die je uitdaagt, die proactief is en die investeert in een goede samenwerking? Deel dan je ambities en neem contact op. Want wij maken jouw ambities waar.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement