Wil je jouw potentiële klanten any time, any place, anywhere bereiken? Geloof jij dat een mobiele campagne zijn eigen aandacht verdiend? Het gebruik van mobiel is niet meer weg te denken uit ons leven. Met mobile advertising heb je de mogelijkheid om jouw leads te prikkelen, waar ze ook zijn.

Mobiel en conversies

Waar een mobiele bezoeker voorheen vaak een oriënterend gedrag liet zien, wordt de drempel voor een aankoop of andere conversie op mobiel steeds lager. Door op het juiste moment op de juiste plek aanwezig te zijn met een boodschap die past bij de context van dat moment, zorg je voor een beter resultaat. Een essentieel startpunt van een succesvolle mobiele strategie, is dan ook het begrijpen van het online gedrag van de doelgroep. Waar zit de doelgroep? Wat is zijn doel? Wanneer gebruikt hij welk type device? Alle touchpoints die een potentiële lead heeft via een met internet verbonden device, is een kans. Dus ook mobiel.

Mobile strategie

Mobile advertising is meer dan alleen een bodaanpassing in Google Ads. Een goede mobiele advertisingstrategie wordt alleen succesvol met een unieke campagne, eigen uitingen en een specifieke set KPI’s. Alles staat in het teken van een ideale beleving van de mobiele advertenties: de lettertypes, creatives, bannerformaten, de boodschap, CTA en natuurlijk de landingspagina. Ons creatieteam en advertisingconsultants zijn experts op het gebied van mobile advertising en werken nauw samen voor een optimale mobile advertising strategie.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van mobile advertising? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Wij geloven dat ons team uniek is

daphne@traffic-builders.com

Product manager Display leeft voor programmatic innovatie en strategie, én haar eigen paard Semosa. Leeft verder in het midden van het land, eet vegetarisch en houdt van de Spaanse taal.

Neem contact op

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.