Display advertising

Video Advertising

Display advertising

Wil je jouw doelgroep bereiken met content die visueel triggert en kijkers inspireert? Ben je op zoek naar een video advertising bureau dat niet alleen de strategie, maar ook de inkoop en creatives van jouw video advertising campagnes verzorgt? Dan is adverteren via YouTube of andere videopublishers met Traffic Builders het antwoord.

Video Advertising

Video advertising is een ideaal middel om de binding met het merk de verhogen, de naamsbekendheid te vergroten of een specifiek product te lanceren. Video advertising is een medium dat we inzetten in de Reach-fase van het REAN-model en heeft een grote toegevoegde waarde als we kijken naar KPI’s als brand uplift, viewability en interactie.

Meer dan YouTube

Bij video advertising denken adverteerders vaak alleen aan adverteren op YouTube. Zonde, want afhankelijk van jouw eisen aan brand safety, targeting en zichtbaarheid is het wellicht effectiever om de advertentieruimte in te kopen bij videopublishers zoals STER of RTL. Onze video advertising experts stellen een effectieve video strategie voor jouw doelstellingen op en zorgen ervoor dat de beste video content getoond wordt aan jouw doelgroep. Dankzij onze in-house videocreatie ben je verzekerd van de beste kwaliteit, snelheid en transparante communicatie. Wel fijn, als jouw video advertising campagne snel live moet gaan!

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van video advertising? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders en onze manier van werken. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!
Samen maken we jullie digital marketing-doelen waar. Neem contact op zodat we kunnen kennismaken.
Contact
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Daphne Smaling
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Daphne

Product manager Display leeft voor programmatic innovatie en strategie, én haar eigen paard Semosa. Leeft verder in het midden van het land, eet vegetarisch en houdt van de Spaanse taal.

Neem contact op met Daphne
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.