Wil je jouw doelgroep bereiken met content die visueel triggert en kijkers inspireert? Ben je op zoek naar een video advertising bureau dat niet alleen de strategie, maar ook de inkoop en creatives van jouw video advertising campagnes verzorgt? Dan is adverteren via YouTube of andere videopublishers met Traffic Builders het antwoord.

Video Advertising

Video advertising is een ideaal middel om de binding met het merk de verhogen, de naamsbekendheid te vergroten of een specifiek product te lanceren. Video advertising is een medium dat we inzetten in de Reach-fase van het REAN-model en heeft een grote toegevoegde waarde als we kijken naar KPI’s als brand uplift, viewability en interactie.

Meer dan YouTube

Bij video advertising denken adverteerders vaak alleen aan adverteren op YouTube. Zonde, want afhankelijk van jouw eisen aan brand safety, targeting en zichtbaarheid is het wellicht effectiever om de advertentieruimte in te kopen bij videopublishers zoals STER of RTL. Onze video advertising experts stellen een effectieve video strategie voor jouw doelstellingen op en zorgen ervoor dat de beste video content getoond wordt aan jouw doelgroep. Dankzij onze in-house videocreatie ben je verzekerd van de beste kwaliteit, snelheid en transparante communicatie. Wel fijn, als jouw video advertising campagne snel live moet gaan!

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van video advertising? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders en onze manier van werken. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Gerelateerde tools

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Michael

Michael woont sinds kort met veel plezier in Lelystad. Tijdens de afstudeerperiode van zijn opleiding Small Business & Retailmanagement aan Hogeschool Windesheim Flevoland kwam hij in aanraking met Digital Marketing. Hij mocht de digitale ontwikkelingen van televisie, radio & Digital out of Home onderzoeken bij Traffic Builders en datzelfde onderzoek bracht hem waar hij nu is; Display Advertising Consultant met een expertise op het gebied van Digital out of Home! De uitdaging om voor elke opdrachtgever de juiste middelen te matchen aan de specifieke wensen en doelen maakt dat hij zijn werk met veel passie en plezier uitvoer. Michael is altijd op zoek naar de volgende creatieve uitdaging om vanuit zijn discipline het meeste te halen uit alle kanalen.

Als Michael niet aan het werk is, vind je hem vaak aan een serie gekluisterd. Leuk feitje; hij kijkt ook veel Japanse animé series, waardoor de lijst eigenlijk nooit eindigt.. Verder is hij verslaafd aan het spelen van games, zowel offline als online, met vrienden. Party tricks heeft Michael eigenlijk niet, behalve dat hij elke vrijdagmiddagborrel een glaasje whisky tevoorschijn tovert. Hij is naar eigen zeggen geen expert, maar wel een liefhebber!

Neem contact op

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.