feed based advertising

Feed-based Advertising

feed based advertising

Heb jij een groot wisselend aanbod met variërende prijzen? Zoek jij een overzichtelijke manier om jouw complete aanbod van diensten of producten eenvoudig te adverteren? Feed-based advertising is perfect voor het product/dienst specifiek adverteren om zo jouw doelgroep warm te maken (Engage) en te activeren (Activate).

Via een feed adverteren: meer dan vergelijkers

Het opzetten van campagnes op basis van een databasefeed is niet alleen geschikt voor vergelijkers. Ook Google Shopping, Marktplaats Admarkt, Amazon en Indeed kunnen we rekenen tot de mogelijkheden van feed-based advertising. Heb je een variabel prijsbeleid, actuele voorraadaantallen of vacatureoverzichten die up-to-date moeten blijven? Het handmatig aanmaken en bijhouden van de advertenties is erg arbeidsintensief. Feed-based advertising zorgt voor een koppeling van database naar database en is de basis voor de efficiëntste oplossing.

Geen geschikte feed?

Onze feed-based advertising experts koppelen jouw database aan de campagneomgeving. Heb je een feed die op maat gemaakt moet worden of beschik je al over een feed, maar krijg je het niet voor elkaar de juiste koppeling te maken? Onze techneuten draaien er hun hand niet voor om en zorgen voor het beste resultaat.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van feed-based advertising? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde tools
Mitchell de Vries
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Mitchell

Mitchell is sinds augustus 2014 werkzaam bij Traffic Builders als Online Advertising Consultant. Hier kreeg hij de kans om te doen wat hij leuk vindt en zijn kennis over online marketing steeds verder te verbreden. Inmiddels is hij Product Manager SEA. Hij is gek op het proberen van nieuwe “gadgets” en staat vaak vooraan in de rij op het moment dat er iets nieuws wordt gelanceerd waarbij hij zijn huis verder kan automatiseren. Hij speelt regelmatig ‘Destiny’ met vrienden op de PS4.

Neem contact op met Mitchell

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement