feed based advertising

Amazon

feed based advertising

Wil je als één van de eersten adverteren bij de retail-gigant uit Amerika? Ben je op zoek naar een nieuw digitaal platform om jouw online verkopen te vergroten? Amazon groeit in razend tempo en is bezig met de verovering van Europa. Het marktaandeel is binnen een paar jaar tijd aanzienlijk gegroeid en dat zal alleen maar meer worden.

Het oorspronkelijke Amerikaanse online platform voor de verkoop van boeken is de laatste jaren flink gegroeid. Amazon heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt, zowel in diversiteit van het aanbod als in technologie. Deze internationale concurrent van onze eigen Bol.com ziet in Europa veel mogelijkheden en wordt hier met open armen ontvangen.

Adverteren op Amazon via een automatische koppeling

Amazon heeft veel overeenkomsten met een vergelijkingssite. Ze hebben een zeer grote diversiteit aan producten, welke worden aangeboden door verschillende retailers. De website trekt grote hoeveelheden bezoekers wat het een interessant kanaal maakt om in te zetten. Adverteren op Amazon gebeurt via een productfeed. De feed voor Amazon moet aan een flink aantal punten voldoen, iets waarbij onze feed-based advertising experts jou zeker kunnen helpen.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Amazon? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Gerelateerde tools
Tim Keegstra
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Tim

Tim is als Product Manager  SEA werkzaam bij Traffic Builders. Hij is een ontzettende nerd als het gaat om data analyses & statistiek en vind veel plezier in woorden als ROAS, K/O en online omzet. In zijn vrije tijd speelt Tim graag een potje basketbal of gaat hij naar de sportschool.

Neem contact op met Tim
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.