feed based advertising

Google Shopping

feed based advertising

Wil je dat jouw producten stuk voor stuk getoond worden in de zoekresultaten? Wil je jouw online shopping kansen uitbreiden op desktop, mobiele apparaten en tablets? Breng jouw verkoopcatalogus tot leven met Shopping advertenties van Google!

De experts van Traffic Builders weten precies hoe Google Shopping advertenties optimaal ingezet kunnen worden voor het behalen van jouw doelstellingen.

Google Shopping voor jouw gehele aanbod

In het commerciële blok van de zoekmachine worden de Google Shopping advertenties met productvermeldingen weergegeven. De gesponsorde zoekresultaten van Google Shopping worden automatisch samengesteld op basis van een productfeed. Veranderende prijzen en up-to-date voorraadbeheer zonder handwerk! Jouw klanten kunnen zo makkelijk de beschikbare producten vergelijken en rechtstreeks aankopen in jouw webshop. En er worden pas kosten in rekening gebracht, wanneer de klant op de Google Shopping advertenties klikt en daadwerkelijk in jouw webshop terecht komt.

Google Shopping ook voor mobiel

De Google Shopping advertenties worden vertoond op alle verschillende apparaten en in applicaties, zodat je klanten overal kunt bereiken. Natuurlijk is het wel van belang dat de webshop geoptimaliseerd is voor mobiele weergave. De combinatie met een remarketing campagne maakt het ook nog eens extra effectief.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Google Shopping? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde tools
Tim Keegstra
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Tim

Tim is als Product Manager  SEA werkzaam bij Traffic Builders. Hij is een ontzettende nerd als het gaat om data analyses & statistiek en vind veel plezier in woorden als ROAS, K/O en online omzet. In zijn vrije tijd speelt Tim graag een potje basketbal of gaat hij naar de sportschool.

Neem contact op met Tim
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement