feed based advertising

Indeed

feed based advertising

Wil je eenvoudig en doelgericht al jouw vacatures plaatsen? Wil je meer kandidaten trekken naar jouw vacatures zonder veel handwerk? Een databasefeed koppeling met Indeed zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig alle vacatures kunt adverteren op één van de grootste jobboards van Nederland.

Net als bij de andere mogelijkheden van feed-based advertising betaal je alleen wanneer er op jouw vacature geklikt wordt. Dus wat weerhoudt jou om al jouw vacatures te adverteren? Word maximaal zichtbaar en trek meer talentvolle kandidaten met feed-based advertising op Indeed!

Adverteren op Indeed via een automatische koppeling

Door onze technische kennis en mogelijkheden kunnen wij jouw database koppelen aan Indeed. Niet alleen worden zo de vacatures automatisch geplaatst, zo blijven ze ook up-to-date en heb je er nog maar weinig omkijken naar. De gesponsorde vacatures worden prominenter getoond en bovendien heeft elke vacature een directe link naar jouw website. Zo wordt solliciteren wel heel gemakkelijk!

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Indeed? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Gerelateerde tools
Tim Keegstra
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Tim

Tim is als Product Manager  SEA werkzaam bij Traffic Builders. Hij is een ontzettende nerd als het gaat om data analyses & statistiek en vind veel plezier in woorden als ROAS, K/O en online omzet. In zijn vrije tijd speelt Tim graag een potje basketbal of gaat hij naar de sportschool.

Neem contact op met Tim
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.