feed based advertising

Marktplaats Admarkt

feed based advertising

Wil je maximale zichtbaarheid voor een miljoenenpubliek? Wil je meer bezoekers trekken naar jouw webshop, maar liever niet teveel handwerk? Dan is een productfeed koppeling met Marktplaats Admarkt de oplossing. De feed-based advertising consultants van Traffic Builders zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig alle producten kunt adverteren op één van de grootste verkoopsites van Nederland.</b>

Net als bij Google Shopping betaal je alleen wanneer er op jouw productadvertentie geklikt wordt. Door feed-based advertising ben je verzekerd van advertenties die aansluiten bij jouw up-to-date voorraadbestand en snelle inkoop van advertenties.

Adverteren op Admarkt via een automatische koppeling

Onze uitgebreide mogelijkheden in feed-based adverteren geeft ons de mogelijk om jouw database koppelen aan Marktplaats Admarkt. Niet alleen worden zo de producten automatisch geplaatst, zo blijven ze ook up-to-date en heb je er nog maar weinig omkijken naar. Gesponsorde productadvertenties worden prominenter getoond en bovendien heeft elke advertentie een directe link naar jouw webshop wat de aankoop van het product (en meer) zeer eenvoudig maakt.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Marktplaats Admarkt? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Gerelateerde tools
Tim Keegstra
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Tim

Tim is als Product Manager  SEA werkzaam bij Traffic Builders. Hij is een ontzettende nerd als het gaat om data analyses & statistiek en vind veel plezier in woorden als ROAS, K/O en online omzet. In zijn vrije tijd speelt Tim graag een potje basketbal of gaat hij naar de sportschool.

Neem contact op met Tim
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.