feed based advertising

Shop in Shop adverteren

Automatiseer met product feeds de zichtbaarheid van jouw producten op bekende e-commerce platformen & vergelijkingssites
feed based advertising

Consumenten starten hun koopcyclus vaak direct op bekende e-commerce platformen en vergelijkingssites zoals Bol.com, Amazon, Marktplaats of Indeed (vacatures). Met Shop-in-Shop adverteren breng je jouw assortiment hier op de juiste momenten onder de aandacht van je doelgroep. Gebruikmakend van handige product feeds worden jouw producten eenvoudig, flexibel en altijd up-to-date aangeboden. De feed-based advertising specialisten van Traffic Builders helpen je met je strategie, doelstellingen, tooling, campagnes en KPI-monitoring. Onze expertise garandeert meer ROI uit jouw paid advertising-strategie.

Wat is Shop-in-Shop adverteren?

Het online fenomeen shop-in-shop betreft consumenten die direct op platformen als Amazon, Bol.com, Marktplaats, Beslist.nl of Fonq producten ontdekken, vergelijken en kopen. Maar denk ook aan het vinden van reizen, of vacatures via Indeed. Deze consumenten slaan dus Google over in hun zoek- en aankoopproces: hun voorkeur gaat meteen uit naar deze sites. Met shop-in-shop adverteren via product feed management kun je jouw actuele aanbod goed zichtbaar maken op alle grote nationale en internationale e-commerce platformen en vergelijkingssites.

Goed zichtbaar zijn als de beste deal wordt gezocht

Het aantal e-tailers groeit constant, zeker in competitieve markten. Consumenten (b2c en b2b) willen online snel de beste deals vinden, op allerlei momenten, via wisselende devices. Snel goed kunnen vergelijken hoort bij dat oriëntatie- en aankoopproces. Jouw assortiment op bekende grote product- en prijsvergelijkers uitlichten voor doelgroepen, kan zomaar een groot verschil maken. Met feed advertising voor Shop-in-Shop platformen (‘comparison shopping services’) komen jouw producten dus online op het juiste moment – met name de Activate-fase – in de juiste context onder de aandacht van prospects.

Zó kan Traffic Builders jou effectief helpen

De experts van Traffic Builders weten precies hoe Shop-in-Shop advertenties optimaal én kostenefficiënt ingezet kunnen worden voor het behalen van jouw doelstellingen. We ontzorgen je desgewenst op elk vlak: van het uitdenken van een resultaatgerichte, rendabele strategie tot alle uitvoerende werkzaamheden – inclusief KPI-monitoring. Product feed management is een aantoonbaar specialisme van onze advertising-teams, en dat bewijzen we jouw organisatie graag vanaf dag 1 van onze samenwerking.

Onze ROI-gedreven werkwijze begint altijd met het beantwoorden van de juiste vragen. We scherpen gezamenlijk jouw doelstellingen aan, definiëren jouw geprioriteerde productsegment(en) en borgen dat analytics de juiste KPI’s kan rapporteren aan alle betrokken stakeholders, op het gewenste moment. Een gestructureerd en efficiënt gemanaged proces is vervolgens de succesfactor van onze Shop-in-Shop campagnes.

Met Shop-in-Shop adverteren via Traffic Builders profiteer je van:

 • Up-to-date kennis over Shop-in-Shop en dus alle bekende platformen die ‘comparison shopping services’ aanbieden
 • Veel ervaring met het bewerken & frequent controleren van product feeds
 • Effectiviteit en efficiëntie door de beste tools, waaronder Channable
 • Perfecte weergave van je advertenties in alle applicaties en op alle devices
 • Synergie met andere paid advertising kanalen
 • Ervaring met bijsturen van campagnes o.b.v. ambitieuze KPI’s
 • Extra effectiviteit met remarketing campagnes

Channable: ultieme tool om Shop-in-Shop te boosten

Wij werken frequent met Channable, een uitstekende managementtool voor adverteren via feed management. Traffic Builders is uitgeroepen tot Channable Gold Partner 2018.

Jouw producten kunnen met Channable resultaatgericht worden doorgezet naar meer dan 1000 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen. De tool biedt uitgebreide opties en features om effectief om te kunnen gaan met een variabele voorraad en variërende prijzen. Tijd wordt bespaard door automatisch advertenties te genereren en te wijzigen. Je adverteert niet meer met producten die niet op voorraad zijn. In één keer alle relevante long-tail keywords afdekken kan snel, zodat je in no time de grootste digitale etalage hebt die gevuld is met specifieke items.

Adverteren op Amazon
Het befaamde Amazon heeft veel overeenkomsten met een vergelijkingssite. Dit platform biedt een enorme diversiteit aan producten, aangeboden door veel verschillende retailers. De website vangt waanzinnige hoeveelheden bezoekers op. Dat dit dus een interessant kanaal kan zijn om jouw producten een verkoopboost te bezorgen, is een understatement. Gericht adverteren op Amazon gebeurt via een productfeed, die wel aan een flink aantal punten moet voldoen. Onze experts helpen je daarmee mee, tot in elk benodigd detail.

Marktplaats Admarkt
Onze uitgebreide expertise in feed-based adverteren omvat ook het effectief koppelen van jouw database aan Marktplaats Admarkt. Niet alleen worden zo jouw producten automatisch ‘geplaatst’, de informatie blijft ook up-to-date. Je hebt er nauwelijks omkijken naar. Gesponsorde productadvertenties worden prominenter getoond en bovendien heeft elke advertentie een directe link naar jouw webshop wat de aankoop van het product (en meer) zeer eenvoudig maakt.

Adverteren op Indeed
Zodra wij jouw database koppelen aan Indeed, worden al jouw vacatures automatisch geplaatst, en blijven ze daar ook up-to-date vindbaar. De gesponsorde vacatures worden prominenter getoond en bovendien heeft elke vacature een directe link naar jouw website. Zo wordt potentiële werknemers bereiken en ze laten solliciteren wel heel gemakkelijk!

Samenwerking op maat

Heldere afspraken, een duidelijke roadmap, gehaalde deadlines en constructieve communicatie vormen de basis voor onze succesvolle, kostenefficiënte samenwerking. Welke performance doelstellingen je ook najaagt: we gaan vol energie voor je aan de slag om maximaal resultaat te leveren, en liefst je verwachtingen te overtreffen. Door op gezette tijden op locatie te werken, boeken we samen sneller progressie.

De toegevoegde waarde van Traffic Builders zit in het vele maatwerk dat onze Shop-in-Shop-specialisten jou kunnen bieden. Dat komt tot uiting middels onder meer:

 • De benodigde verdieping in jouw markt, aanbod en USP’s.
 • Betrouwbare forecasts dankzij onze ruime ervaring met feed-based marketing campagnes.
 • Onze focus op relevante KPI’s per specifieke fase in de klantreis van je doelgroepen.
 • Inzet van de meest effectieve features & technologieën.
 • Onze data-gedreven werkwijze, ook mogelijk gemaakt door de soepele samenwerking met ons in-house Digital Analytics-team.
 • Periodieke monitoring en evaluaties & toepassing van learnings.
 • Kennisoverdracht inclusief maatwerk workshops.
 • Resultaatgerichte creativiteit & innovatie.
 • Strategieën – inclusief doelstellingen en KPI’s – die altijd worden getoetst aan ons bewezen effectieve REAN-model.

Neem contact op met onze experts

Wil je jouw productaanbod goed zichtbaar hebben op de favoriete e-commerce platformen en vergelijkingssites van jouw doelgroepen? Met de beste Shop-in-Shop oplossingen breng je effectief jouw (brede) assortiment producten op het juiste moment in de koopcyclus van je doelgroep onder de aandacht. Je profiteert van de kracht van product feeds en slimme automatiseringstools, op kostenefficiënte wijze. Onze specialisten helpen je met een effectieve strategie, implementatie en actionable KPI-monitoring. Ook voor hulp bij overige feed-based advertising kanalen, waaronder Google Shopping, staan we klaar. Ontdek snel de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde tools
Tim Keegstra
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Tim

Tim is als Product Manager  SEA werkzaam bij Traffic Builders. Hij is een ontzettende nerd als het gaat om data analyses & statistiek en vind veel plezier in woorden als ROAS, K/O en online omzet. In zijn vrije tijd speelt Tim graag een potje basketbal of gaat hij naar de sportschool.

Neem contact op met Tim
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

 • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.