SEO zoekmachine optimalisatie

Technische SEO

SEO zoekmachine optimalisatie

Wil je de zekerheid dat jouw website technisch is geoptimaliseerd zoekmachines? Of zoek je specialisten die kunnen zorgen dat jij jouw huidige rankings behoudt bij de lancering van de nieuwe website? De SEO-specialisten van Traffic Builders hebben de kennis en ervaring die je zoekt om je te helpen met de technische SEO in elke fase van het website traject.

Een voor SEO optimaliseerd Content Management Systeem (CMS) of e-commerce platform is een randvoorwaarde voor succesvolle zoekmachine optimalisatie. Hierbij komt meer kijken dan alleen het indexeerbaar maken van de content. Een zoekmachinevriendelijk CMS is immers iets anders dan een geoptimaliseerd CMS.

Een SEO geoptimaliseerd platform

Functionele of esthetische wensen kun je op verschillende manieren realiseren. Lang niet alle manieren zijn optimaal voor de vindbaarheid van jouw website. De SEO-consultants van Traffic Builders zorgen daarom voor de gewenste functionaliteit, mét behoud van usability, in een geoptimaliseerd technisch platform. Door onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie zijn we bekend met veel verschillende soorten (maatwerk) CMS en e-commerce oplossingen.

SEO-technisch Verbeterplan

Al tijdens de conceptfase van jouw website kunnen onze technische SEO-experts jou helpen om jouw vindbaarheid te borgen. Maar ook op een later moment, kunnen wij jou met ons “SEO-technisch Verbeterplan” een overzicht geven van concrete verbeterpunten, geprioriteerd naar impact op jouw vindbaarheid.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van technische SEO? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders en onze manier van werken. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde tools
Peter Hage
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Peter

Peter Hage is werkzaam als Project Manager & Team Lead SEO. In deze functie is hij verantwoordelijk voor een optimale samenwerking tussen het team van Traffic Builders en dat van onze ambitieuze klanten. Hiernaast is hij een bijzonder trotse papa en kun je hem alles vragen over de combinatie sport en voeding.

Neem contact op met Peter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement