Social media marketing

Facebook en Instagram Advertising

Social media marketing

Wil je social inzetten om meer betrokkenheid bij jouw merk of bedrijf te creëren? Wil jij bij jouw jonge doelgroep punten scoren met de mooiste creaties? Het social advertising team van Traffic Builders kent de succesfactoren van Facebook en Instagram advertising.

Van strategie tot creatie, biedingen en optimalisatie, alles wordt inhouse door ons ervaren team van social advertising experts uitgevoerd. Zo weet je zeker dat je niet alleen de juiste mensen bereikt, maar ook dat hun interesse in wat jij te vertellen hebt, wordt gewekt!

De uitgebreide targeting mogelijkheden van Facebook

Als je wilt dat jouw doelgroep meer gevoel en betrokkenheid krijgt bij je merk, dan zijn Instagram en Facebook zeker geschikte kanalen om in te zetten. De uitgebreide targetingopties van Facebook en Instagram advertising bieden enorme kansen om jouw doelgroep heel specifiek te kunnen benaderen. Onze ervaren consultant zullen de campagnes continu te blijven optimaliseren en zorgen voor de meest effectieve manier van adverteren via Facebook of Instagram.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Facebook & Instagram advertising? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Rob Terstal
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Rob

Rob heeft een achtergrond in Search Engine Advertising, maar heeft inmiddels de overstap gemaakt naar Social Advertising. Wanneer jij als prospect binnen zijn target audience valt weet je dat de strijd gestreden is; je gaat vroeg of laat converteren. Verder houdt hij van voetbal, lekker eten en Amsterdam.

Neem contact op met Rob
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement