Social media marketing

LinkedIn Advertising

Social media marketing

Wil jij je specifiek op een zakelijke doelgroep richten? Zie jij mogelijkheden in een social campagne binnen een bepaalde beroepsgroep? Dan is LinkedIn adverteren de oplossing. LinkedIn advertising biedt vele targetingmogelijkheden en het is een platform met een groot bereik.

LinkedIn is het ideale medium voor bedrijven om zich op te profileren binnen en buiten hun netwerk. Met een goed doordachte en onderbouwde strategie van onze social advertising experts haal je het meeste uit jouw social advertising budget. LinkedIn advertising kan heel goed worden ingezet om de merkbetrokkenheid te vergroten. Adverteren op LinkedIn is een ideaal middel voor de B2B-markt dankzij het zakelijke karakter van het medium en de vele targetingopties zoals bedrijven, functie, skills en specifieke groepen.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van LinkedIn advertising? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders en onze manier van werken. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde tools
Rob Terstal
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Rob

Rob heeft een achtergrond in Search Engine Advertising, maar heeft inmiddels de overstap gemaakt naar Social Advertising. Wanneer jij als prospect binnen zijn target audience valt weet je dat de strijd gestreden is; je gaat vroeg of laat converteren. Verder houdt hij van voetbal, lekker eten en Amsterdam.

Neem contact op met Rob
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement