Zit ook jouw doelgroep geregeld op Facebook en wil je specifieke proposities effectief onder de aandacht brengen? Facebook Advertising biedt volop mogelijkheden voor vergaand gesegmenteerde campagnes en valide testen voor meer ROI. De specialisten van Traffic Builders kunnen je helpen met strategie, uitvoering, monitoring en resultaatanalyses. Op creatieve en doordachte wijze rollen wij campagnes uit waarmee de ambities van jouw organisatie worden gerealiseerd.

Wat is Facebook Advertising?

Met Facebook Advertising kun je pakkende content en advertenties tonen in het nieuwsoverzicht van gebruikers of andere plekken van hun Facebook-interface (op elke device waarmee ze online zijn). Omdat het bereik van organische posts op Facebook onder druk staat de laatste jaren, biedt slim ingekocht bereik via dit nog altijd zeer populaire sociale netwerk veel kansen om je marketingdoelstellingen te behalen.

Vanzelfsprekend kun je met tekst en (bewegend) beeld je betaalde content op maat vormgeven. Maar de echte sleutel tot succes is het aantal targeting opties: dit kan op basis van interesses, gedrag en demografische en geografische gegevens. Facebook heeft veel informatie over gebruikers, en combineert dat met de doelgroepinformatie die jij toevoegt. Via onder meer lookalike-audiences en andere relevante segmenten kunnen jouw advertenties onder de aandacht gebracht worden van mensen die jij graag wilt of moet bereiken. Diverse retargeting-opties geven je de kans geïnteresseerden ook via andere kanalen te triggeren!

In elke fase van de klantreis effectief

Er kunnen diverse doelstellingen voor adverteren op Facebook worden aangehouden: van branding tot performance en nurture. Adverteren op Facebook kan namelijk in elke fase van de klantreis gewenste ROI opleveren. Wij gebruiken ons bewezen effectieve REAN-model als fundament voor elke resultaatgerichte strategie. In welke deel van de customer journey wil jij graag een effectieve boodschap of call-to-action onder de aandacht brengen van je doelgroep?

Je kunt goed meetbaar sturen op onder meer:

 • Vergroten van merkbekendheid
 • Vergroten van aantal volgers, likes & shares
 • Promoten van je Facebook-pagina of andere webpagina’s
 • Promoten van specifieke acties, producten etc.
 • Directe online conversies stimuleren
 • Aanvullen van je e-mail database
 • Bezoek naar fysieke locaties laten toenemen

Zó kan Traffic Builders jou effectief helpen

Facebook advertising is inmiddels voor veel merken een belangrijk onderdeel van hun online marketingstrategie. Helaas zien we vaak dat de concrete aansluiting met andere marketingactiviteiten matig is. Wij helpen je op veel manieren, waarbij eerst het creëren van synergie tussen Facebook adverteren en adverteren op andere social mediakanalen de juiste aandacht krijgt. Maar we gaan verder. Creativiteit en écht willen inspireren (ook ongevraagd) kenmerkt onze aanpak, die wordt vastgelegd in een pragmatisch advertising-plan.

Van doelgerichte strategie tot de (gezamenlijke) creatie en uitrol van campagnes die we effectief bijsturen voor maximaal resultaat: onze advertising consultants stropen waar nodig de mouwen voor je op! Ons gestructureerde proces is de basis, onze kostenefficiënte werkwijze een bewezen feit.Vanuit heldere doelstellingen worden de juiste stappen doorlopen: specifieke targeting, de sterkste boodschap, een effectief ad-format, slimme timing. Jouw huisstijl en tone-of-voice zijn natuurlijk leidend. Heldere communicatie versterkt vanaf dag 1 onze samenwerking.

Door onze ervaring kunnen we datagedreven forecasts voor je opstellen, zodat je goed kunt inschatten wat je investeringen gaan opleveren. Samen bepalen we tijdig de meest nuttige KPI’s waarop wordt gestuurd:

 • Denk aan toename in engagement; meetbaar in aantal fans, naamsbekendheid, CTR, etc.;
 • Denk aan performance gerelateerde groei; meetbaar in transacties, e-mailadressen, omzet of ROI.

Samenwerking op maat

De toegevoegde waarde van Traffic Builders zit in het vele maatwerk dat onze specialisten jou kunnen bieden. We zetten een Facebook Advertising-strategie op die naadloos aansluit bij realistische ambities en de meest relevante doelgroep-eigenschappen waarop je kunt targeten. Door op gezette tijden op locatie te werken, boeken we samen sneller progressie.
Adverteren op Facebook met Traffic Builders verzekert je van:

 • Benodigde verdieping in jouw markt, aanbod en USP’s
 • Uitstekende doelgroep-targeting
 • Focus op de juiste touchpoints en CTA’s per fase in de klantreis
 • Inzet van de meest effectieve features en technologieën
 • Onze data-gedreven werkwijze, mede mogelijk gemaakt door ons in-house Digital Analytics-team
 • De creatie van communicatief sterke campagnes in samenwerking met ons in-house Creative Development-team
 • Periodieke monitoring en evaluaties & toepassing van learnings
 • Strategieën die altijd worden getoetst aan ons bewezen effectieve REAN-model

Als ervaren paid advertising-bureau ontzorgen we je ook met:

 • Kennisoverdracht via diverse workshops & pro-actieve tips
 • Custom oplossingen, bijvoorbeeld voor data-vergaring
 • Perfecte integratie met adverteren op andere social media
 • Effectieve retargeting via andere kanalen (organic & paid), indien gewenst

Neem contact op met onze experts

Wil jij graag het maximale uit Facebook Advertising halen, op kostenefficiënte wijze? Wil je vervolgens effectief kunnen retargeten als jouw doelstellingen daarom vragen? Op nationaal of misschien zelfs internationaal niveau? Met enthousiasme en vooral heel veel expertise staan onze specialisten voor je klaar, zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op. We sparren graag met je over succesvolle oplossingen!

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Stephanie

Stephanie is bij Traffic Builders werkzaam als Digital Advertising Consultant en is gespecialiseerd in Social. Ze is altijd vrolijk, energiek en een échte strever. Deze eigenschappen steekt ze dan ook iedere dag in haar werk om al haar campagnes te optimaliseren en het beste er uit te halen. Dit doet ze niet alleen op de werkvloer.. Ook is Steph iedere dag te vinden in de Crossfit box, waar ze haar energie helemaal in kwijt kan en zichzelf iedere dag weer een stukje kan verbeteren.

Neem contact op

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.