Mensen zitten massaal op social media, elke dag opnieuw. Innovatieve bedrijven (b2c & b2b) benutten daarom actief het enorme potentieel van populaire social media-kanalen. Wil jij ook positief onder de aandacht komen van nieuwe doelgroepen? En vergroot je tegelijkertijd graag de loyaliteit onder jouw klanten? Voeg dan met social media content marketing op duurzame wijze waarde toe aan je social media marketing-inspanningen. Traffic Builders helpt jouw merk vooruit met een uitgekiende strategie en organische content die jouw goed gedefinieerde doelgroep werkelijk bereikt, triggert en bindt.

Wat is social media content marketing?

Doelgericht én frequent content creëren en delen die jouw volgers echt interessant vinden, zonder directe sales proposities: dát is in een notendop waar social media content marketing om draait. Natuurlijk moet alles wat je op social media doet jouw marketingdoelstellingen ondersteunen. Maar investeer vooral ook in het structureel opbouwen en versterken van de relatie met je doelgroep. Juist die positieve merkbeleving betaalt zich commercieel in jouw voordeel uit, op de lange termijn.

Kanalen zoals het veelzijdige Instagram, het opkrabbelende Facebook en het dynamische Snapchat bieden volop mogelijkheden voor waardevolle engagement met doelgroepen. Dat geldt ook voor LinkedIn, Youtube of Twitter. Zaak is een strategie te definiëren op basis van de concrete doelen, actionable persona’s, de juiste (historische) data én kennis van de specifieke kwaliteiten van een social media-platform. Op die manier ontstaat synergie, voor optimaal resultaat.

Zó kan Traffic Builders jou effectief helpen

Wij gaan je op resultaatgerichte wijze aantonen dat content marketing één van de meest kosten-efficiënte kanalen is om online merkbereik en social branding te boosten. Ons gestructureerde proces is de basis. Heb je nog geen overkoepelende contentstrategie? Dan definiëren we met jou eerst heldere doelstellingen, je doelgroep(en) en relevante social kanalen waarmee je jouw doelgroep echt bereikt. Vanzelfsprekend koppelen we je beoogde boodschap aan de meest effectieve contentformats én slimme timing. Creativiteit en écht willen inspireren kenmerkt onze aanpak, die samenkomt in een pragmatisch social media content marketing-plan.

Social media-kanalen verschillen onderling soms flink qua functionaliteiten, advertentiemogelijkheden en doelgroepgeschiktheid. Maar zodra het de inzet van organische content betreft, hebben ze een grote overeenkomst. Vooral in de Reach- en Engage-fase van je doelgroep is sterke organische content heel waardevol en impactvol. Je werkt aan social branding, maar effent ook het pad richting conversies. Let op: je vergeet idealiter ook niet nuttige Nurture-content voor je bestaande klanten.

Samenwerking op maat

De toegevoegde waarde van Traffic Builders zit in het vele maatwerk dat onze specialisten jou kunnen bieden. We zorgen voor een social media contentstrategie die naadloos aansluit bij realistische ambities en de status van je eigen accounts.

Social media content marketing met Traffic Builders verzekert je van:

 • Vergaande verdieping in jouw markt, aanbod en USP’s
 • Actiegerichte audits van jouw accounts en die van je concurrenten
 • Een goed beeld van waar jouw doelgroepen behoefte aan hebben
 • Focus op de juiste touchpoints en contenthaakjes per fase in de klantreis
 • Inzet van de meest effectieve features en technologieën per platform
 • Onze data-gedreven werkwijze, ook mogelijk gemaakt door de soepele samenwerking met ons in-house Digital Analytics-team 
 • De creatie van communicatief sterke campagnes in samenwerking met ons in-house Creative Development-team 
 • Periodieke monitoring en evaluaties & toepassing van learnings
 • Strategieën die altijd worden getoetst aan ons bewezen effectieve REAN-model

Mouwen opstropen voor mooie resultaten

Heldere afspraken, een duidelijke roadmap, gehaalde deadlines en constructieve communicatie vormen de basis voor een succesvolle, kostenefficiënte samenwerking. Met een no-nonsens mentaliteit stropen we vanaf dag 1 de mouwen op. Mooie resultaten zijn ons doel, niets minder. Op nationaal of internationaal niveau. En door op gezette tijden op locatie te werken, boeken we samen sneller progressie.

Als ervaren social media contentbureau ontzorgen we je ook met:

 • Doelgerichte social content kalenders
 • Creatie van onderscheidende social content
 • Kennisoverdracht via diverse workshops & pro-actieve tips
 • Custom oplossingen, bijvoorbeeld voor data-vergaring
 • Perfecte integratie met social media advertising

Neem contact op met onze experts

WiWil je op duurzame wijze de relatie met je doelgroepen opbouwen en versterken? Social media content marketing biedt elke dag volop mogelijkheden via Instagram, LinkedIn, Facebook, Snapchat, Twitter of YouTube. Zeker in competitieve markten kun je zo het verschil maken en je doelgroep voor je winnen. Onze social media marketing-specialisten werken met jou graag een kostenefficiënte aanpak uit, dragen onmisbare kennis over en nemen jou desgewenst uitvoerend veel werk uit handen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek onze resultaatgerichte manier van werken.

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Stephanie

Stephanie is bij Traffic Builders werkzaam als Digital Advertising Consultant en is gespecialiseerd in Social. Ze is altijd vrolijk, energiek en een échte strever. Deze eigenschappen steekt ze dan ook iedere dag in haar werk om al haar campagnes te optimaliseren en het beste er uit te halen. Dit doet ze niet alleen op de werkvloer.. Ook is Steph iedere dag te vinden in de Crossfit box, waar ze haar energie helemaal in kwijt kan en zichzelf iedere dag weer een stukje kan verbeteren.

Neem contact op

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.