Niels Bijvoet 20 april 2015 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: 2 minuten

DMP-event 2015 Sessie Contentmarketing Traffic BuildersVoor het derde jaar op rij organiseert Dutch Marketing Professionals (i.s.m. Rendement) het DMP-event, nu op 21-04-15 te Bunnik. Via zelf te kiezen subsessies van uiteenlopende specialisten kunnen marketeers zichzelf updaten over recente ontwikkelingen en niet mis te lopen kansen binnen online marketing. Namens Traffic Builders verzorgt Niels Bijvoet de sessie “Blauwdruk voor Effectieve Contentmarketing tijdens de gehele Customer Journey”. Ben jij er ook bij?

Nadat de twee voorgaande edities van het DMP-event goed werden bezocht, heeft Dutch Marketing Professionals ook dit jaar weer een leerzaam programma samengesteld.

Wil je effectief meer leads genereren via zoekmachine-optimalisatie, of de conversieratio van je website verdubbelen? Wil je serieus aan de slag met big data, adverteren op social media of content marketing? In één middag wordt je flink bijgepraat door ervaren specialisten.

Kies slim je leerzame (sub)sessies

Door middel van een aantal subsessies stel je zelf je ideale programma samen, zodat dit perfect aansluit op jouw dagelijkse werkzaamheden. Bekijk hier het volledige programma en schrijf je in.

UITGELICHT

Blauwdruk voor voor Effectieve Contentmarketing tijdens de gehele Customer Journey

Tijd: 14:55 – 15:40
Ruimte: grote (plenaire) zaal
Door: Traffic Builders

Namens Traffic Builders verzorgt Niels Bijvoet (SEO Consultant & Content marketeer, Copywriter) de sessie “Blauwdruk voor Effectieve Contentmarketing tijdens de gehele Customer Journey“.

Insteek sessie:
Online speelt een cruciale rol in het koopproces van je doelgroep(en), zeker in de oriëntatiefase. De toegevoegde waarde van Content Marketing tijdens de gehele Customer Journey zou inmiddels voor elke marketeer duidelijk moeten zijn. Echter, het daadwerkeljk effectief toepassen van content marketing binnen die ‘funnel’ is voor veel marketeers een grote uitdaging. In deze sessie schetst Niels voor jou de voorwaarden om maximale synergie te halen uit de inzet van verschillende marketing- en salesactiviteiten, zowel online als offline. Je ontdekt hoe je je doelgroep(en) op de juiste momenten in het oriëntatie- en koopproces kunt ‘raken’. Doel: via inspelen op zoveel mogelijk relevante touchpoints naar zichtbare thought leadership én meer sales.


Alles op een rij:

Dutch Marketing Professionals-event 2015
Dinsdag 21 april 2015

11:30-12:00 ontvangst
12:00 start, openingssessies
13:00-14:00 netwerklunch
14:00 vervolg inhoudelijke sessies
16:40 borrel

Locatie: Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Kosterijland 8  3981 AJ Bunnik

Routebeschrijving naar Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Tel: +31 30 65 69 222
Fax: +31 30 65 64 074
www.postillionhotels.com
hotel.bunnik@postillionhotels.com

 

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on DMP-event met Content Marketing-sessie Traffic Builders (21-04-15)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/