Traffic Builders 02 augustus 2021 / Digital Marketing Strategie
Leestijd: 2 minuten

Deze week staat bij onze partner HubSpot in het teken van de World Certification Week. Tijdens deze week kun je deelnemen aan de HubSpot Academy en met ieder behaald certificaat doneert HubSpot $5 aan de organisatie Teach For All.

hubspot

Wat is de World Certification Week?

In de snel veranderende professionele wereld is tijd voor permanente educatie essentieel voor individuen om hun loopbaan te laten groeien en voor organisaties om hun bedrijf te laten groeien. Bij Traffic Builders krijgen collega’s bijvoorbeeld de kans om 10% van hun werktijd aan kennisonderhoud te besteden. Maar tegelijkertijd is toegang tot educatie niet overal ter wereld gelijk. Daarom heeft HubSpot Academy de World Certification Week in het leven geroepen.

World Certification Week is een wereldwijd, virtueel evenement. Voor elke certificering die tussen 2 augustus en 6 augustus 2021 wordt voltooid, doneert HubSpot $ 5 aan Teach For All en hun inspanningen om iedereen toegang tot kwalitatief onderwijs te bieden.

hubspot academy

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan voor een gratis HubSpot Academy-account

Maak je account aan of log in op je bestaande Academy-account om aan de slag te gaan.

2. Start de certificeringscursus

Haal het meeste uit de World Certification Week door op tijd te beginnen. Kies de certificeringen die je wilt behalen en begin van tevoren met de inhoud van de cursus.

3. Behaal je certificeringen tijdens World Certification Week

De World Certification Week loopt van maandag 2 augustus tot en met vrijdag 6 augustus. Alleen certificeringen die tijdens deze week worden voltooid, tellen mee voor de donatie aan Teach for All.

Wat is Teach for All?

Teach For All is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke partnerorganisaties. Organisaties die zich inzetten voor de ontwikkeling van collectief leiderschap om ervoor te zorgen dat alle kinderen de kans krijgen om hun potentieel te benutten. Daarnaast heeft Teach for All het Global Girls’ Education Initiative opgericht. Dit initiatief is bedoeld als extra ondersteuning bij het aanpakken van de specifieke uitdagingen waarmee meisjes over de hele wereld worden geconfronteerd bij het verkrijgen van toegang tot onderwijs.

Over Teach For All

Doe jij ook mee?

Meld je dus vandaag nog gratis aan voor de HubSpot Academy en haal jouw certificaten! Er zijn honderden trainingen die je kunt volgen. Van basis SEO-cursussen, tot growth hacking, digital marketing, inbound marketing en marketing automation!

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Doe mee aan de HubSpot World Certification Week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/