Wolter Tjeenk Willink 19 oktober 2007 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Cowboys.comOmdat domeinen een belangrijk bestandsdeel vormen van search en succesvolle websites volgen we de domaining industrie op de voet. Vandaag verscheen er een grappig berichtje omtrent het domein Cowboys.com, een mooie generieke domeinnaam met tonnen aan type-in traffic. Uit een bod van een vertegenwoordiger van het Dallas Cowboys NFL team bleek maar weer eens dat niet iedereen domeinnamen op waarde schat.

Hoeveel is een domeinnaam waard? De branding kracht en de hoeveelheid type-in traffic maakt van een domein als Cowboys.com een 6-cijferige investering. Een vertegenwoordiger van het Dallas Cowboys NFL team bracht vorige week telefonisch een bod uit van $275.000 tijdens de TRAFFIC domeinveiling in Hollywood. Tenminste, dat dachten ze bij TRAFFIC. Later bleek dat het om een misverstand ging. De Dallas Cowboys dachten zelf namelijk dat het om een bod ging van $275 in plaats van $275.000… Goed bezig!

Inmiddels is Cowboys.com voor $370.000 verkocht aan een groep investeerders. De investeerders waren al 6 maanden bezig met het bestuderen van de mogelijkheden op de country en western markt. $370.000 zullen ze waarschijnlijk als een koopje beschouwen. De Dallas Cowboys staan niet helemaal met lege handen, want ze mogen zich verheugen op een nominatie voor de ‘Moron of The Year Award‘ 🙂

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Domeinhandel: Cowboys.com voor $370.000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/