Dubbel goud bij Dutch Search Awards 2023

Afgelopen vrijdag werden de Dutch Search Awards uitgereikt vanuit DeFabrique in Utrecht. Tijdens het jaarlijkse evenement worden prijzen uitgereikt aan de beste agencies, merken, professionals en software ontwikkelaars binnen het digital marketing landschap in Nederland. We zijn trots om te kunnen delen dat we daarbij maar liefst tweemaal in de prijzen zijn gevallen!

Dutch Search Awards 2023

Samen met Mediq wonnen we dit jaar tweemaal goud, zowel met Traffic Builders als met Unbound Group. Daarnaast hebben we ook nog een mooie tweede en derde plek weten te bemachtigen,

Dutch Search Awards 2023 - prijzen

Beste branding campagne

Met Unbound Group wonnen we samen met Mediq goud in de categorie ‘Beste branding campagne’. We ontwikkelden een nieuwe campagne ‘Aandacht doet wat met je’, waarmee we laten zien dat Mediq met veel aandacht diensten verbetert, zodat zorgprofessionals meer tijd en aandacht overhouden voor de mens achter de patiënt.

Met Shoq ontwikkelen we videocontent en onze social, strategie, display en content consultants werken samen om een mediastrategie uit te werken. We combineren LinkedIn, Quantcast, Adcombi en Meta om succesvol zichtbaarheid te creëren op mobiel, desktop en tablet in een markt met strenge wetgeving en AVG-restricties.

Met de campagne hebben we laten zien dat óók branding datagedreven kan worden aangestuurd, net als andere performance kanalen. Strategie, creativiteit en digital marketing komen samen door de samenwerking met Shoq, met 28% impressies t.o.v. het target als resultaat.

Beste gebruik van personalisatie

Ook wonnen we met Traffic Builders samen met Mediq in de categorie ‘Beste gebruik van personalisatie’. We ontwikkelden samen een campagne voor de overstapperiode, voor Mediq het belangrijkste campagnemoment van het jaar. In deze periode zoeken consumenten een nieuwe zorgverzekering. Samen moeten we zoveel mogelijk nieuwe klanten genereren als de doelgroep actief op zoek is naar informatie over zorg en medicijnen.

De medische markt kent veel technische en juridische belemmeringen. Door met open data te werken kunnen we doelgroepen formuleren. Daarnaast gan we in overleg met het legal team van Mediq en met Quantcast. Samen creëren we met AI realtime profielen van de ideale gebruiker. AI modelleert het gedrag van de gebruiker, hoe meer conversies, hoe accurater de aansturing. Het resultaat? De grootste YoY groei ooit van 32%.

Zilver en brons

Naast deze twee gouden plakken hebben we ook nog een tweede en derde plek weten te bemachtigen. Met PRO HRM werden we tweede in de categorie ‘Beste Discovery campagne’ en met TopMondzorg zijn we derde geworden in de categorie ‘Beste CRO campagne’.

Unbound Group

Unbound Group is een platformorganisatie die bestaat uit Traffic Builders, ShoqDatahive360 en Traffic Builders People. Via Unbound bieden we onze expertise aan op alle aspecten van marketing. We ondersteunen opdrachtgevers bij digital marketing, merkontwikkeling, creatives, dataverzameling- en management, staffing en inhousing. Door deze intensieve samenwerking kunnen we holistische merk- en campagneconcepten voor onze klanten ontwikkelen, die aansluiten bij onze full funnel visie op media.

Grensverleggende samenwerking

De samenwerking met Mediq is prettig en uiterst succesvol. Eerder dit jaar wonnen we samen bij de European Paid Media Awards en bij de Global Search Awards. Ook wonnen we in voorgaande jaren prijzen bij de Dutch Search Awards en de Global Search Awards. We willen Mediq bedanken voor het vertrouwen in Unbound Group en voor de prettige samenwerking. We kijken ernaar uit om deze de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen.

Mediq logo

Volgend jaar samen naar de Dutch Search Awards?

Door merk, marketing, media en mensen in alle fasen van de klantreis op betekenisvolle waarde met elkaar te verbinden creëren we slimme en creatieve campagnes. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk consistent de juiste mensen bereikt, op de juiste momenten en met de meest aansprekende boodschap. Daarbij is geen uitdaging ons te gek. Benieuwd wat we met Unbound Group kunnen betekenen voor jouw merk? Neem vrijblijvend contact op, we helpen graag!