Lotte Mol 01 december 2020 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Traffic Builders is voor 7 Dutch Search Awards genomineerd! In dit blog vertellen we je meer over ons werk voor verschillende genomineerde klanten.

5 jaar Dutch Search Awards

Dit jaar vinden de Dutch Search Awards voor de vijfde keer plaats. Bijzonder dit jaar is dat inzendingen uit de hele Benelux welkom zijn, er veel nieuwe categorieën zijn toegevoegd aan het speelveld en dat er ook een speciale award is voor de Beste Covid-19-case.

Nominaties DSA 2020

Traffic Builders is genomineerd voor de volgende Dutch Search Awards 2020:

 • Beste PPC B2C campagne: CarNext.com
 • Beste PPC B2C campagne: Woonboulevard Poortvliet
 • Beste Lokale campagne: Woonboulevard Poortvliet
 • Beste Social Media Campagne: CarNext.com
 • Beste Full Funnel Campagne: Woonboulevard Poortvliet
 • Beste Full Funnel Campagne: WebWinkel Vakdagen
 • Meest impact/Beste Covid-19 Campagne: Wereldhave

Drie nominaties Dutch Search Awards Woonboulevard Poortvliet

Samen met Woonboulevard Poortvliet XXL hebben we een nieuwe lokale campagne opgezet waarbij we in korte tijd mooie resultaten hebben geboekt. Hierbij zijn naast de SEA-campagnes ook social campagnes en YouTube4Action ingezet.

Traffic Builders & CarNext.com

Voor CarNext.com hebben we campagnes opgezet voor PPC, social en display in 22 landen. Dit vroeg om automation, slim gebruik van data, schaalbaarheid en creativiteit. De case werd eerder dit jaar beloond met 2 Global Search Awards en is winnaar van de Best Channable Use Case van 2020.

Webwinkelvakdagen 2020: Best Full Funnel

Ook ons werk voor de Webwinkel Vakdagen is genomineerd! Een hele eer en ook raar, want na januari stond door corona de hele event-industrie op z’n kop. Voor Organisatie Groep Zuid (organisator van de WWVD) zijn we verantwoordelijk voor de gehele digitale campagne in de aanloop naar het event. De case won eerder dit jaar de IAB Programmatic Award in de categorie Full Funnel.

Wereldhave genomineerd voor DSA Covid-19-campagne

Het was dit jaar snel schakelen voor veel bedrijven. Ook voor ons en Wereldhave. Door een snelle, goede samenwerking hebben we hier mooie resultaten kunnen boeken toen na de eerste coronagolf de winkels weer open mochten. De case staat inmiddels al op de website, mocht je meer willen weten over de strategie en aanpak.

Naar de Wereldhave-case

Op naar 2021

Traffic Builders was dit jaar al eerder genomineerd voor 7 European Search Awards, winnaar van 3 Global Search Awards, 1 IAB Programmatic Award en de Best Channable Use Case van 2020. Met de Dutch Search Awards nominaties maken we van een turbulent 2020 (een pandemie, veel thuiswerken en omschakelen naar een nieuwe manier van werken op afstand) toch een mooi succesjaar! Via deze weg willen we dan ook nogmaals onze opdrachtgevers en partners bedanken voor het vertrouwen in ons en de mooie samenwerkingen. Op naar een minstens zo succesvol 2021.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Dutch Search Awards 2020: 7 Nominaties Traffic Builders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/