Traffic Builders 10 december 2021 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Met trots kunnen we vertellen dat Traffic Builders gisteren in de prijzen is gevallen bij de Dutch Search Awards 2021. Van de twaalf nominaties hebben we twee mooie prijzen in de wacht gesleept. Daarnaast zijn we als kers op de taart benoemd tot Beste agency (large)! Bijzonder mooie erkenning voor al het harde werk van onze enthousiaste collega’s.

’Beste PPC lokale campagne’ en ‘Beste full funnel campagne’

Samen met opdrachtgevers Mediq, Eneco en TopMondzorg waren we maar liefst 12 keer genomineerd, in 8 verschillende categorieën. We hebben daarvan twee gouden medailles in ontvangst mogen nemen, in de categorieën ‘Beste PPC lokale campagne’ en ‘Beste full funnel campagne’, beide voor ons werk voor TopMondzorg. Naast deze geweldige prestaties zijn we drie keer tweede en drie keer derde geworden bij de Dutch Search Awards. Dat is een heel groot compliment voor ons team met vakidioten. Als kroon op ons werk hebben we de Excellence Award voor Beste agency (large) gewonnen, een geweldig resultaat omdat het zowel een publieksprijs als vakprijs is! We willen Mediq, Eneco en TopMondzorg ten zeerste bedanken voor de fijne samenwerking! Zonder hen waren deze prijzen niet mogelijk geweest.

Traffic Builders in 2021

Ondanks dat 2021 een tumultueus jaar is, zijn er naast de nominaties en prijzen bij de Dutch Search Awards een aantal andere prestaties waar we bijzonder trots op zijn. Bij de Global Search Awards hebben we de prijs in ontvangst mogen voor ‘Best Use of Search PPC Health’ nemen en bij de European Search Awards zijn we maar liefst tien keer genomineerd. Naast deze mooie prestaties staan we ook graag stil bij het feit dat Traffic Builders dit jaar 20 jaar bestaat. We komen elke dag ons bed uit om samen briljante marketing tot stand te brengen. Dat we dit al 20 jaar (zeer succesvol) mogen doen is iets waar we met zijn allen erg trots op zijn. Dit is dan ook iets wat we in 2022 groots gaan vieren!

Ga samen met Traffic Builders voor de winst

Heb jij grensverleggende marketing ambities voor 2022? Ben je benieuwd naar onze prijswinnende werkwijze? Wil je in 2022 samen met ons genomineerd worden bij de Dutch Search Awards? We helpen je graag om van jouw merk een winnaar te maken! Benieuwd hoe? Neem contact op.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Dutch Search Awards 2021: Traffic Builders verkozen tot Beste Agency

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/