Traffic Builders 03 november 2022 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

De shortlist voor de Dutch Search Awards 2022 is bekend gemaakt, de meest prestigieuze marketing awards in Nederland. We hebben daarbij maar liefst 8 nominaties in de wacht gesleept, binnen 7 verschillende categorieën. Benieuwd naar de volledige shortlist? Deze vind je hier.

Dutch Search Awards 2022 nominaties

Nominaties voor Mediq, Score en Belden

Onze consultants werken dag in, dag uit hard samen met onze opdrachtgevers om mooie resultaten neer te zetten. We zijn erg trots dat dit heeft geresulteerd in acht nominaties voor Mediq, Score en Belden.

Mediq

Samen met Mediq zijn we genomineerd binnen 5 categorieën:

 • Beste PPC lokale campagne
 • Beste display campagne
 • Beste gebruik van data
 • Beste social advertising campagne
 • Beste full funnel campagne
Mediq logo

Met de langdurige samenwerking met Mediq zijn we al eerder in de prijzen gevallen bij de Global Search Awards in de categorie Best use of search PPC health. We duimen uiteraard dat deze samenwerking bij de Dutch Search Awards 2022 nogmaals wordt bekroond!

Score

Samen met Score zijn we genomineerd binnen de categorie Beste Performance Max campagne. Met een relatief nieuwe soort campagne hebben we samen een bijzonder mooi resultaat neergezet.

Score logo

Belden

Samen met Belden zijn we genomineerd binnen 2 categorieën:

 • Beste display campagne
 • Beste internationale campagne

Traffic Builders staat Belden sinds 2020 bij in hun groeiambities binnen Europa. Door disciplines als Display, Digital Analytics, Content Marketing, Social en SEA te laten samenwerken zetten we samen succesvolle campagnes neer.

Prijsuitreiking Dutch Search Awards 2022

De prijsuitreiking vindt plaats op 2 december in De Fabrique in Utrecht. Waar het voorgaande jaren digitaal of in afgeslankte fysieke vorm was, belooft het dit jaar weer een spetterend feest te worden. Duim je met ons mee voor de winst?

Ook prijzen winnen?

Deze nominaties waren natuurlijk nooit mogelijk geweest zonder de hulp van Mediq, Score en Belden, we zijn ze daarvoor dan ook zeer dankbaar. Wil jij ook samenwerken om prijswinnende marketing campagnes neer te zetten? Neem contact op en wie weet sta je volgend jaar tussen de genomineerden.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Dutch Search Awards 2022: 8 nominaties voor Traffic Builders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/