Versterk klantrelaties, genereer leads, word succesvol

Werner, Marketing Consultant

E-mailmarketing-strategie (advies)

Bulkmails zijn niet meer van deze tijd. Voorkom een laag open- en doorklik-ratio door te segmenteren. Segmentatie staat aan de basis van een goede e-mailmarketing-strategie. Deze segmentatie bepalen we aan de hand van de bedrijfsdoelstellingen en de juiste doelgroep(en) in combinatie met een sterke, doordachte e-mailmarketing-strategie. Alles voor meer merkbeleving, leads én naamsbekendheid.

Anderen zoeken ook naar

E-mailmarketing-strategie activeert je doelgroep

E-mailmarketing is een van de best werkende én meest persoonlijke manieren om contact te hebben met de klant. Elke subscriber wacht met smart op jouw informatie, want ze hebben vrijwillig hun e-mailadres achtergelaten. Of dat nu is voor de nieuwsbrief, een retentiecampagne of een marketing automation-flow; de ontvanger wil input van jou. Aan ons de taak om met de juiste e-mailmarketing-strategie de doelgroep van jouw organisatie te activeren.

E-mailmarketing-strategie start met een audit

Een e-mailmarketing audit is een eerste, grondige beoordeling van de bestaande e-mailmarketing-strategie van jouw organisatie. Daarmee testen wij de prestaties van de e-mailcampagnes. Wat werkt wel en vooral wat werkt niet. Zo achterhalen we kansen – die we uiteraard benutten – voor betere prestaties in de toekomst.

Doelstellingen bepalen de strategie

Maak e-mails van jouw organisatie persoonlijker, leuker én relevanter. Daarvoor brengen we van tevoren je onlinedoelstellingen en bedrijfsdoelstellingen in kaart, die invulling geven aan de juiste e-mailmarketing-strategie.

Eindeloze mogelijkheden

Bereik de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap. Informeren, enthousiasmeren of converteren. Wat de doelstelling ook is, met een sterke e-mailmarketing-strategie zijn de mogelijkheden eindeloos.

Reach, Engage, Activate, Nurture

Wij geloven in REAN, het framework voor elke marketingstrategie. Dit model zorgt voor synergie tussen alle marketingkanalen en focus op de juiste doelstellingen in elke fase van de klantreis. Alle kanalen sluiten op elkaar aan met de beste resultaten tot gevolg. En dát onderbouwen we met data.

Amber Swier | Copywriter & Content Marketeer

Deze creatieve content marketeer en copywriter schudt moeiteloos de beste teksten uit haar mouw. Met een toefje SEO of knipoog indien gewenst. Blogt daarnaast regelmatig over de leukste content- en videocampagnes.

Veelgestelde vragen

Welke e-mailmarketing software?

Geen enkele e-mailmarketing software of tool kent geheimen voor ons. Wij werken daarom ook niet met een vaste tool. Welke e-mailmarketing software je dan het beste inzet? Dát weten wij. Wij adviseren, assisteren en implementeren.

Hoe maak je een e-mailmarketingstrategie voor B2C of B2B?

E-mailmarketing heeft een gigantische return on investment (ROI) dat geldt voor zowel B2C- als B2B-bedrijven. Een e-mailmarketing-strategie opzetten voor klanten of bedrijven is wel degelijk andere koek. Welke strategie het beste past bij jouw organisatie? Wij gaan met je in gesprek en adviseren wat mogelijk is. Rekening houdend met: type branche, tone of voice en informatieverstrekking.

Wat is het voordeel van marketing automation?

Zoals het woord al zegt: door automatisering is handmatig-werk (bijna) niet meer nodig. Deel relevante en waardevolle content met je leads vanaf het moment dat de bezoeker converteert en een e-mailadres achterlaat. Nu voorzie je gemakkelijk in de behoefte van de klant én gaat ook nog eens de kwaliteit van je leads omhoog.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Liander logo
CNV logo

E-mailmarketing specialisten van Traffic Builders

Bepaal je doelstelling. Definieer je doelgroep. Kies de juiste strategie. Deze drie ingrediënten zorgen voor een datagedreven e-mailmarketing-strategie. Uiteraard doe je dit niet alleen. De e-mailmarketing experts van Traffic Builders staan in de startblokken.

Eén team, één taak

Van development en content tot aan SEA en display. Alle disciplines binnen Traffic Builders worden aangehaakt. Jouw kennis en ervaring zijn daarbij onmisbaar. Als team werken we samen aan de juiste crossmediale aanpak. Dát kenmerkt onze werkwijze en daardoor laten we geen kans onbenut.

Ambitieuze challengers

Meer online verkopen, relatiebeheer of merkbekendheid opbouwen. Alles is mogelijk met e-mailmarketing. Wij werken met ambitieuze challengers; bedrijven die elke dag beter willen worden. Sta je open voor nieuwe dingen? Wil je graag vernieuwen? Dan stropen wij graag onze mouwen op voor jouw organisatie.

We bundelen de krachten

Jij weet alles van je organisatie, doelgroep en branche. Wij weten alles van e-mailmarketing en bijbehorende tooling. Door samen te werken ontwikkelen we een sterke e-mailmarketing-strategie. Wat de doelstelling ook is, samen behalen we optimale resultaten.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden