IAB Taskforce Search organiseert eerste Search Marketing Thursday

Geschatte leestijd: 1 minuten

De IAB Taskforce Search organiseert op 23 april voor het eerste Search Marketing Thursday.Na de Mobile Monday en Web Analytics Wednesday is er nu dus ook een kennisevenement rondom zoekmachinemarketing. De locatie is Hoog Catharijne in Utrecht, dus voor bezoekers van de TCD gemakkelijk te combineren.


Het concept van de Search Marketing Thursday is vrijwel identiek aan dat van de soortgenoten: kleinschalig, kennisgericht en open voor zowel professionals (zoals bureaus) als opdrachtgeversen inhouse specialisten. Deze eerste editie van de Search Marketing Thursday zal een korte samenvatting van Search Engine Strategies Amsterdam zijn. In het programma staan onder andere Edwords Blacquiere die zal uitwijden over de Nederlandse Search markt in 2009. Daarnaast zal Maxlead de Luca case presenteren waarmee zij de SEM award 2009 wonnen. Dit alles gaat plaatsvinden van 16:00 tot 18:00 in Seats2Meet in Utrecht en wordt vanzelfsprekend afgesloten met een borrel.

Inschrijven voor Search Marketing Thursday
Ben je geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen, cases en andere informatie op het gebied van zoekmachinemarketing? Zorg dan gewoon dat je erbij bent. Iedereen is welkom. Schrijf je wel even in via search@iab.nl. Ook suggesties voor onderwerpenvoor toekomstige edities zijn welkom!

Het is de bedoeling de Search Marketing Thursday 5 tot 6x per jaar te organiseren. Voor de drukke agenda’s bij deze ook alvast de beoogde data van de overige Search Marketing Thursdays later dit jaar:

  • 18 juni
  • 17 september
  • 19 november

Noteer maar alvast in je agenda. Graag tot de 23e in Utrecht.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.