Wolter Tjeenk Willink 15 april 2009 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

De IAB Taskforce Search organiseert op 23 april voor het eerste Search Marketing Thursday.Na de Mobile Monday en Web Analytics Wednesday is er nu dus ook een kennisevenement rondom zoekmachinemarketing. De locatie is Hoog Catharijne in Utrecht, dus voor bezoekers van de TCD gemakkelijk te combineren.


Het concept van de Search Marketing Thursday is vrijwel identiek aan dat van de soortgenoten: kleinschalig, kennisgericht en open voor zowel professionals (zoals bureaus) als opdrachtgeversen inhouse specialisten. Deze eerste editie van de Search Marketing Thursday zal een korte samenvatting van Search Engine Strategies Amsterdam zijn. In het programma staan onder andere Edwords Blacquiere die zal uitwijden over de Nederlandse Search markt in 2009. Daarnaast zal Maxlead de Luca case presenteren waarmee zij de SEM award 2009 wonnen. Dit alles gaat plaatsvinden van 16:00 tot 18:00 in Seats2Meet in Utrecht en wordt vanzelfsprekend afgesloten met een borrel.

Inschrijven voor Search Marketing Thursday
Ben je geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen, cases en andere informatie op het gebied van zoekmachinemarketing? Zorg dan gewoon dat je erbij bent. Iedereen is welkom. Schrijf je wel even in via search@iab.nl. Ook suggesties voor onderwerpenvoor toekomstige edities zijn welkom!

Het is de bedoeling de Search Marketing Thursday 5 tot 6x per jaar te organiseren. Voor de drukke agenda’s bij deze ook alvast de beoogde data van de overige Search Marketing Thursdays later dit jaar:

  • 18 juni
  • 17 september
  • 19 november

Noteer maar alvast in je agenda. Graag tot de 23e in Utrecht.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on IAB Taskforce Search organiseert eerste Search Marketing Thursday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.