Traffic Builders 28 april 2021 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

2021 wordt steeds mooier! Na de 10 European Search Awards nominaties en ons 20-jarig bestaan later dit jaar, is vandaag bekend gemaakt dat we wederom in de Emerce 100 staan. Voor de 13e keer op rij zijn we bekroond als een van de beste digital marketingbureaus in Nederland (in de categorie groot). Tijd voor een klein 1,5meter-feestje!

2021: Emerce 100, 16e editie

De Emerce 100 is een jaarlijks terugkerend onderzoek van Emerce en Motivaction. Mensen die in online marketing, ICT en e-business werkzaam zijn, geven hun mening over de in het afgelopen jaar geboden kwaliteit en performance van leveranciers van diensten in die vakgebieden. Het gaat hierbij om bureaus, e-business-services, media & advertising, software en venture.

Wat betekent het om in de Emerce 100 te staan?

Dit jaar zijn we wederom beoordeeld met 4 sterren en in de categorie Digital Marketingbureaus Groot. Een notering waar we trots op zijn! Want onze consultants werken iedere dag keihard om te ambities van onze opdrachtgevers te verwezenlijken.

Interview met Traffic Builders’ managing director Talitha Zwagers

De Emerce 100 bevat ook een interview met onze managing director Talitha Zwagers. “Traffic Builders heeft als missie om de grenzen van marketing verder te verleggen. Opdrachtgevers vragen hier ook om. Ze willen innoveren en kansen te gelde maken. Dit stimuleert ons flexibel te zijn en mee te bewegen. Digital Marketing As A Service noemen we dat… We zijn partner van Hubspot en AVIOU, een tool voor digitale catalogi. Mede dankzij onze klanten en partners hebben we diverse awards gewonnen en staan we al 13 jaar in de Emerce 100. Niet gek voor een onafhankelijk bureau. Onze kracht is ons topteam!”

Lees de rest van het artikel

Bedankt voor het stemmen

Aan alle Emerce-lezers en respondenten, heel erg bedankt voor het stemmen! We keep pushing marketing boundaries! Op naar de volgende editie, Emerce 100 2022. Hopelijk kunnen we dan weer op jouw stem rekenen.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Emerce 100 2021: Traffic Builders voor de 13e keer op rij top beste digital marketing bureaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/