Traffic Builders 10 januari 2020 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Aan marketingevents geen gebrek in februari. Na Friends of Search op 4 februari, is het 13 februari de beurt aan Emerce GAUC, oftewel de Google Analytics User Conference. In Pakhuis de Zwijger staat onze collega Tije Vlam op het hoofdpodium om meer te vertellen over onze nieuwste tool waarmee je inzicht krijgt in al je marketingkanalen.

Over GAUC

Traffic Builders is als een van de founders, vanaf de eerste editie betrokken bij GAUC. Het is het allesomvattende event voor marketingprofessionals die werken met Google Analytics. Als datagedreven digital marketingbureau sluit het event naadloos aan bij onze visie dat je met een datagedreven aanpak maximaal resultaat kunt behalen. Ieder jaar staat het event in het teken van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van data en Google Analytics.

Emerce Gauc 2020

De sessie van Product Manager Digital Analytics Tije Vlam

Wanneer: 11.20u
Waar: Grote Zaal, Pakhuis de Zwijger

Marketing vraagt om een datagedreven aanpak. Nu de lijnen tussen traditionele marketing en digital marketing steeds meer vervagen, wordt data nog belangrijker. Want wat leveren alle marketinginspanningen op maar vooral: hoe zorg je ervoor dat je dit op 1 plek overzichtelijk kunt verzamelen?

Het was deze uitdaging waar we als Traffic Builders mee aan de slag zijn gegaan. Het heeft geleid tot de ontwikkeling van de tool Datahive 360. Met deze tool ben je als bedrijf snel voorzien van betrouwbare, gecombineerde data.
Datahive 360 levert je als marketeer een enorme tijdsbesparing op. Tijd die je dankzij de tool weer kunt gebruiken voor campagneoptimalisaties en nog betere resultaten. Resultaten die je, je raadt het al, terugziet in Datahive 360.

Over Keynotespreker Tije Vlam

Tije Vlam
Tije is al een aantal jaar een onmisbare kracht van ons team en als product manager Digital Analytics is hij de aangewezen persoon om op GAUC meer te vertellen over Datahive 360. Met zijn kennis en creatieve aanpak heeft hij voor elk datavraagstuk een praktische oplossing.

Ook naar Emerce GAUC 2020?

Wil je 13 februari ook naar GAUC en in 1 dag helemaal up-to-date zijn over de nieuwste mogelijkheden van Google Analytics? We hebben een aantal tickets voor onze opdrachtgevers. Laat het dus zeker weten aan onze strategen en accountverantwoordelijken. Tot dan!

Emerce Gauc

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Emerce GAUC: de Google Analytics User Conference

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/