Emerce GAUC: de Google Analytics User Conference

Aan marketingevents geen gebrek in februari. Na Friends of Search op 4 februari, is het 13 februari de beurt aan Emerce GAUC, oftewel de Google Analytics User Conference. In Pakhuis de Zwijger staat onze collega Tije Vlam op het hoofdpodium om meer te vertellen over onze nieuwste tool waarmee je inzicht krijgt in al je marketingkanalen.

Over GAUC

Traffic Builders is als een van de founders, vanaf de eerste editie betrokken bij GAUC. Het is het allesomvattende event voor marketingprofessionals die werken met Google Analytics. Als datagedreven digital marketingbureau sluit het event naadloos aan bij onze visie dat je met een datagedreven aanpak maximaal resultaat kunt behalen. Ieder jaar staat het event in het teken van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van data en Google Analytics.

Emerce Gauc 2020

De sessie van Product Manager Digital Analytics Tije Vlam

Wanneer: 11.20u
Waar: Grote Zaal, Pakhuis de Zwijger

Marketing vraagt om een datagedreven aanpak. Nu de lijnen tussen traditionele marketing en digital marketing steeds meer vervagen, wordt data nog belangrijker. Want wat leveren alle marketinginspanningen op maar vooral: hoe zorg je ervoor dat je dit op 1 plek overzichtelijk kunt verzamelen?

Het was deze uitdaging waar we als Traffic Builders mee aan de slag zijn gegaan. Het heeft geleid tot de ontwikkeling van de tool Datahive 360. Met deze tool ben je als bedrijf snel voorzien van betrouwbare, gecombineerde data.
Datahive 360 levert je als marketeer een enorme tijdsbesparing op. Tijd die je dankzij de tool weer kunt gebruiken voor campagneoptimalisaties en nog betere resultaten. Resultaten die je, je raadt het al, terugziet in Datahive 360.

Over Keynotespreker Tije Vlam

Tije Vlam
Tije is al een aantal jaar een onmisbare kracht van ons team en als product manager Digital Analytics is hij de aangewezen persoon om op GAUC meer te vertellen over Datahive 360. Met zijn kennis en creatieve aanpak heeft hij voor elk datavraagstuk een praktische oplossing.

Ook naar Emerce GAUC 2020?

Wil je 13 februari ook naar GAUC en in 1 dag helemaal up-to-date zijn over de nieuwste mogelijkheden van Google Analytics? We hebben een aantal tickets voor onze opdrachtgevers. Laat het dus zeker weten aan onze strategen en accountverantwoordelijken. Tot dan!

Emerce Gauc