Sanne Maarsingh 08 april 2016 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Vandaag is de elfde editie van de Emerce100 verschenen.  Een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce waarin zij publiceren hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers (zoals wij) beoordelen. Dit jaar staan wij voor het achtste jaar op rij in de top van de 100 beste e-business bedrijven van Nederland. 

Emerce100 2016

Achtergrond Emerce100

De Emerce top 100 is een kwantitatief klanttevredenheids- en imago-onderzoek dat jaarlijks door Motivaction wordt uitgevoerd in opdracht van Emerce. Aan het onderzoek namen dit jaar 986 respondenten deel. De respondenten zijn gevraagd om bedrijven waarmee men ervaring had als opdrachtgever te beoordelen op de volgende criteria:

  • Kennis/know-howemerce100-2016
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit

De vermelding in Emerce100 is een prestatie op zich en het sterrensysteem plaatst meerdere bedrijven met een zelfde aantal sterren op dezelfde positie. Lees hier meer over het beoordelingssysteem.

Achtste jaar op rij in de top 5

Traffic Builders staat sinds 2009 in de top 5 van de Emerce100 en daar zijn we heel erg trots op. Zowel in de categorie Analytics & optimalisatiebureaus als Digital marketingbureaus worden wij dit jaar goed beoordeeld. We willen onze opdrachtgevers en relaties bedanken voor de waardering! Meer over Emerce100 2016 lezen? Klik dan hier.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Emerce100 2016: achtste jaar op rij in de top 5!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/