Emerce100 2016: achtste jaar op rij in de top 5!

Vandaag is de elfde editie van de Emerce100 verschenen.  Een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce waarin zij publiceren hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers (zoals wij) beoordelen. Dit jaar staan wij voor het achtste jaar op rij in de top van de 100 beste e-business bedrijven van Nederland. 

Emerce100 2016

Achtergrond Emerce100

De Emerce top 100 is een kwantitatief klanttevredenheids- en imago-onderzoek dat jaarlijks door Motivaction wordt uitgevoerd in opdracht van Emerce. Aan het onderzoek namen dit jaar 986 respondenten deel. De respondenten zijn gevraagd om bedrijven waarmee men ervaring had als opdrachtgever te beoordelen op de volgende criteria:

  • Kennis/know-howemerce100-2016
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit

De vermelding in Emerce100 is een prestatie op zich en het sterrensysteem plaatst meerdere bedrijven met een zelfde aantal sterren op dezelfde positie. Lees hier meer over het beoordelingssysteem.

Achtste jaar op rij in de top 5

Traffic Builders staat sinds 2009 in de top 5 van de Emerce100 en daar zijn we heel erg trots op. Zowel in de categorie Analytics & optimalisatiebureaus als Digital marketingbureaus worden wij dit jaar goed beoordeeld. We willen onze opdrachtgevers en relaties bedanken voor de waardering! Meer over Emerce100 2016 lezen? Klik dan hier.