European Paid Media Awards 2023: 9 nominaties voor Traffic Builders

Afgelopen vrijdag werd de shortlist bekend gemaakt voor de European Paid Media Awards. Tijdens het jaarlijkse evenement ontvangen organisaties, campagnes en individuen prijzen omdat zij het verschil maken in de wereld van Paid Media. We zijn trots te kunnen delen dat we met Traffic Builders 8 zijn genomineerd dit jaar. We zijn nog trotser om de kunnen delen dat collega Daphne Kesler daarnaast is genomineerd voor de Rising Star Award!

Nominaties European Paid Media Awards

De organisatie van de European Paid Media Awards maakte de shortlist op vrijdag 7 juli bekend. We zijn daarbij als Traffic Builders maar liefst acht keer genomineerd, in zeven verschillende categorieën:

 • Display Campaign of the Year – LeasePlan Bank: Real Time Buyer Persona Optimization
 • Paid Social Campaign of the Year – Refurbished: combining AI and social automation for hyper relevant targeting
 • Paid Search Campaign of the Year – Mediq: Ensuring insurance switchers
 • Finance Campaign of the Year – LeasePlan Bank: Real Time Buyer Persona Optimization
 • Best Integrated Paid Media Campaign – Mediq: Switching Campaigns -50% Cost Per Lead
 • Best use of Facebook/Instagram Ads – Refurbished: combining AI and social automation for hyper relevant targeting
 • Best use of Automation
  • LeasePlan Bank: Real Time Buyer Persona Optimization
  • Refurbished – combining AI and social automation for hyper relevant targeting

European Paid Media Awards finalist badge

Benieuwd naar de volledige shortlist met genomineerden voor de European Paid Media Awards? Je vind deze hier op hun website.

Samenwerking met Mediq, LeasePlan Bank en Refurbished

Deze nominaties waren niet mogelijk geweest zonder de prettige samenwerking met Mediq, LeasePlan Bank, Refurbished. We willen hen bedanken voor het vertrouwen in ons en hopen de samenwerking nog vele jaren door te kunnen zetten!

Nominatie Daphne Kesler

Als kers op de taart is collega Daphne Kesler genomineerd voor de Rising Star Award. Als Growth & Innovation Consultant zette ze eigenhandig de dienst marketplaces op, realiseerde ze een zeer succesvol partnership met Hunch op en organiseert ze interne en externe hackfests om multidisciplinair problemen aan te pakken en kansen te benutten. Bij Traffic Builders zijn we trots en vinden we dat ze deze award ten zeerste verdient!

Uitreiking European Paid Media Awards

De European Paid Media Awards 2023 worden op woensdag 27 september uitgereikt via een social media evenement. Wij zijn er klaar voor, duim je met ons mee voor de overwinning?

Heb je zelf een digital marketing vraagstuk waar je niet uitkomt of ben je benieuwd naar onze awardwinning werkwijze? Neem contact op, we helpen je graag!