European Paid Media Awards 2023: goud voor Traffic Builders

Gisteren zijn de jaarlijkse European Paid Media Awards uitgereikt en we zijn daarbij in de prijzen gevallen! Samen met Mediq hebben we goud behaald in de categorie Best Integrated Paid Media Campaign. We zijn ontzettend trots en dankbaar voor deze erkenning voor onze collega’s en voor de samenwerking met Mediq.

Best Integrated Paid Media Campaign

Samen met Mediq wonnen we goud in de categorie Best Integrated Paid Media Campaign met onze switchers campagne. Met de campagne genereren we leads in de overstapperiode van zorgverzekeraars. We hanteren een omnichannel aanpak en combineren verschillende kanalen met een optimale frequentie. Bovendien kunnen we door een partnership met Quantcast de juiste digitale doelgroepen creëren en bereiken, ondanks strenge regelgeving in de medische wereld. Zo weten we op een juiste manier om te gaan met beperkingen en is er geen third-party tooling nodig. Het resultaat? Een CPL die 50% beter is dan de doelstelling!

Benieuwd naar de volledige lijst met winnaars? Je vindt deze op de website van de European Paid Media Awards. 

European Paid Media Awards juryrapport

We loved this outstanding cross channel approach to the integrated campaign. We were impressed by their strategic use of Quantcast, which allowed them to stay ahead of the challenges and achieve remarkable results. This campaign exemplified excellence in integrating various channels seamlessly. Well Done!

Samenwerking met Mediq

De samenwerking met Mediq is prettig en we zijn dan ook al vaker in de prijzen gevallen. In 2021 werden we samen eerste bij de Global Search Awards en wonnen we zilver en brons bij de Dutch Search Awards. We willen Mediq graag bedanken voor hun vertrouwen in Traffic Builders en voor de prettige samenwerking. We kijken ernaar om deze de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen.

European Paid Media Awards

European Paid Media Awards winner badge

De wereld van paid media is erg competitief. De European Paid Media Awards eren bureaus en merken die met hun paid campagnes een verschil weten te maken. Zoals de organisatie achter de awards, Don’t Panic Events, het verwoordt:

You can’t buy a European Paid Media Award, it is your excellence, knowledge and tactical use of budget that ranks you top and wins trophies!

Ook prijswinnende campagnes neerzetten?

Heb jij ook de ambitie om gouden campagnes neer te zetten? Daag ons uit! Bij Traffic Builders houden we van complexe vraagstukken en uitdagende doelstellingen. Benieuwd hoe we je jouw organisatie kunnen helpen? Neem contact op, we helpen graag!