European Search Awards: 7 nominaties voor Traffic Builders

7 European Search Awards Nominaties Traffic Builders

Vorige week vierden we al een klein feestje met de Emerce100-notering, maar deze week doen we daar nog een schepje bovenop. Het voelt wat raar om in deze periode aan borstklopperij te doen. Maar in dit geval zijn we enorm trots op het volgende nieuwtje en willen we iedereen in het zonnetje zetten die er een bijdrage aan heeft geleverd het afgelopen jaar.

European Search Awards 2020 & Traffic Builders

Jaarlijks worden de European Search Awards uitgereikt voor de beste search-cases (SEO en SEA). Zojuist is de shortlist met nominaties bekend gemaakt. Traffic Builders is 7 keer genomineerd in de volgende categorieën:
• Best Use of Search SEO B2B – Pon Business Mobility
• Best Use of Social Media in a Search Campaign – CarNext.com
• Best Use of Search – B2C (PPC) – CarNext.com
• Best Use of Search Automotive – CarNext.com
• Best Integrated Campaign – CarNext.com
• Best PPC Campaign – CarNext.com
• Best Pan European Campaign – CarNext.com

Uitdagingen

Namens het hele TB-team willen we CarNext.com en Pon Business Mobility bedanken voor het vertrouwen in ons. We hebben de kans gekregen om innovatief om te gaan met de doelstellingen en uitdagingen die zijn gesteld. We kijken er naar uit om ondanks de rare tijd waarin we momenteel leven, de verwachtingen dit jaar te overtreffen. Speciaal voor de collega’s die voor de accounts hebben gewerkt het afgelopen jaar: keep up the good work!


Uitreiking European Search Awards

In eerste instantie stond de uitreiking gepland medio mei in Boekarest. In verband met het coronavirus is de datum van de uitreiking uitgesteld naar 3 september. We zitten dus een paar maanden langer in spanning voor we weten of we een van de 7 awards binnenslepen. Op gepaste afstand vieren we vandaag een feestje met elkaar. Hopelijk kunnen we heel snel de nominaties met het team vieren!