Eventverslag Emerce GAUC 2020: Keynote Datahive 360

Emerce GAUC 2020: Datahive 360

De Google Analytics User Conference (GAUC) vond vorige week plaats in Pakhuis de Zwijger. De hele dag stond in het teken van de nieuwste tools, inzichten en trends op het gebied van Google Analytics. Als founder van het event was Traffic Builders uiteraard ook aanwezig bij deze dag. Om 11.20u was het tijd voor de keynote van Tije Vlam. Tije is product manager Digital Analytics en product owner van Datahive 360.

Peter Boer Emerce GAUC
Fotocredits: Peter Boer

Over Datahive 360

Marketing vraagt om een datagedreven aanpak. Nu de lijnen tussen traditionele marketing en digital marketing steeds meer vervagen, wordt data nog belangrijker. Want wat leveren alle marketinginspanningen op maar vooral: hoe zorg je ervoor dat je dit op 1 plek overzichtelijk kunt verzamelen?

Het was deze uitdaging waar we als Traffic Builders mee aan de slag zijn gegaan. Het heeft geleid tot de ontwikkeling van de tool Datahive 360. Met deze tool ben je als bedrijf snel voorzien van betrouwbare, gecombineerde data.
Datahive 360 levert je als marketeer een enorme tijdsbesparing op. Tijd die je dankzij de tool weer kunt gebruiken voor campagneoptimalisaties en nog betere resultaten. Resultaten die je, je raadt het al, terugziet in Datahive 360.

Emerce GAUC 2020 Keynote

Bekijk de keynote van Tije hier terug!

Datahive 360 voor jouw bedrijf

Wil je meer weten over Datahive 360, heb je een vraag voor Tije of wil je iets anders met ons delen? Neem contact op met Traffic Builders. Als data-driven digital agency zijn we inmiddels wel wat gewend als het aankomt op marketinguitdagingen. Niet alleen als het gaat om digital analytics, maar ook als we het hebben over performance, CXO en meer. Zoals je in de presentatie ziet bieden we een demo-account aan voor Datahive 360. Wil jij hier ook gebruik van maken? Laat het dan weten aan support@datahive360.com