Marek 06 april 2009 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Google gaat frequency capping op het Inhoudsnetwerk aanbieden. Met frequency capping wordt ervoor gezorgd dat een bezoeker niet vaker dan een door de AdWords-adverteerder ingesteld aantal keer een advertentie te zien krijgt.


Met frequency capping op het Google Inhoudsnetwerk zorgt een adverteerder ervoor dat een AdWords-advertentie maximaal een aantal keer vertoond wordt. De AdWords-adverteerder bepaalt dit aantal zelf. Met frequency capping zorgt een adverteerder er zo voor dat bezoekers niet eindeloos worden blootgesteld aan een advertentie waar ze niet op klikken. Net als interest-based advertising helpt deze mogelijkheid zowel adverteerder als bezoeker. De adverteerder kan met frequency capping zijn CTR omhoog drijven, terwijl de bezoeker minder vaak aan dezelfde irrelevante advertentie wordt blootgesteld.

Frequency capping wordt vanaf volgende week mogelijk. Deze functionaliteit is te vinden bij de geavanceerde campagne-instellingen onder ‘Advertentieweergave –> Frequency Capping’.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Frequency Capping op Google Inhoudsnetwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/