Niels Bijvoet 11 februari 2014 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Snuif waardevolle kennis op van internationale Search-experts en vergroot jouw skills o.b.v. hun ervaringen. Het kán, als je op 20-02-2014 aanwezig bent tijdens de allereerste Friends of Search (te A’dam), met sprekers als Marcus Tandler, Barry Adams en Joost de Valk. Dit unieke event voor ervaren marketeers aan adverteerders- en bureauzijde heeft een inhoudelijk zeer sterk programma. Je krijgt inzicht in SEO en SEA bij aansprekende organisaties én de laatste internationale ontwikkelingen. Schrijf je nu in en maak sneller stappen!

Friends-of-Search-20-02-14

Als gemotiveerd (online) marketeer uitwijken naar het buitenland voor SEO- en SEA-congressen van hoog niveau; dát is niet meer nodig. Friends of Search haalt bekende search-experts uit onder meer Engeland en Duitsland (c.q. landen waar de ontwikkelingen vaak sneller gaan) naar Nederland, om specifiek te zijn: Amsterdam (Tobacco Theater). Zij delen hier hun laatste kennis en ervaringen. Is er een reden te bedenken om als gedreven online marketeer niet aanwezig te zijn? Precies..

Na donderdag 20 februari 2014 ben je op de hoogte van:

  • hoe andere organisaties zoekmachinemarketing en zoekmachineoptimalisatie inzetten
  • de belangrijkste, internationale ontwikkelingen m.b.t. Search

+15 Topsprekers – Internationaal programma
Schrijf je nu in en laat Marcus Tandler, Barry Adams, Dixon Jones, Joost de Valk, Elja Polak en 11 andere topsprekers hun visie en best practices met je delen.

Voor wie?
Friends of Search is speciaal voor ervaren marketeers aan adverteerderszijde die best practices m.b.t. internationale veranderingen op het vlak van SEO en SEA willen toepassen. Maar ook voor marketeers aan de bureauzijde die willen horen of ze nog in de pas lopen met de laatste ontwikkelingen.

Relatie / klant van Traffic Builders?
Traffic Builders sponsort vanzelfsprekend Friends of Search. Klanten of relaties van Traffic Builders die erbij willen zijn, kunnen even telefonisch contact met ons opnemen voor een toegangskorting! Tel: +31 (0)85 40 101 22.

Initiatief van DDMA & IAB
Friends of Search is een initiatief van de DDMA Commissie Search en de Taskforce Search van IAB Nederland. Leden van DDMA en IAB betalen € 245,- in plaats van € 295,-.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Friends of Search: leer dé laatste ontwikkelingen (20-02-2014)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.