Werner Doesburg 05 oktober 2021 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Op 16 november 2021 is het zover: de achtste editie van Friends of Search vindt plaats, het grootste Searchcongres van de Benelux. Naast het evenement op 16 november, in de Kromhouthal in Amsterdam, is er dit jaar ook een Belgische editie op 17 november in The Egg in Brussel.

Brancheverenigingen DDMA (Digital Driven Marketing Association) en VIA organiseren samen Friends of Search. De jaarlijks terugkerende beurs trekt elk jaar meer dan 600 bezoekers. Op het evenement komen naast Search marketeers uit B2B-, B2C- en e-commerce branches ook tooling- en softwarepartijen samen om meer te weten te komen over de laatste ontwikkelingen in de wereld van zoekmachinemarketing en -optimalisatie. Tijdens het evenement delen verschillende internationale sprekers hun visie en expertise op het gebied van SEO en SEA in 2021 en 2022. Daarnaast worden dit jaar tijdens de Nederlandse versie voor de tweede keer de Friends of Search Awards uitgereikt. Hier kunnen adverteerders prijzen winnen voor de beste SEA- en SEO-cases.

Waarom mag je dit evenement niet missen?

Onderwerpen als Google Ads, keyword targeting, first-party cookies en content marketing worden allemaal besproken tijdens deze achtste editie van Friends of Search. Verschillende enthousiaste sprekers van binnen en buiten Europa delen hun kennis en inzichten met het jou. Daarnaast is Friends of Search dé plek om met andere Search professionals in aanraking te komen.

Programma Friends of Search 2021

Met meer dan 25 internationale experts op het gebied van Search belooft deze editie van Friends of Search grootser dan ooit te worden. Sprekers als Gary Illyes (Google), Natalia Böhm (Google), Aaron Barefoot (London Stock Exchange Group) en Barry Adams (Polemic Digital) zijn al bevestigd. Ze nemen bezoekers mee in onderwerpen als voice search optimisation, AI copywriting en de combinatie van SEO en UX. Tussen de lezingen door is genoeg ruimte om met medebezoekers te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Friends of Search sponsor

Wij zijn erbij!

Traffic Builders is trotse sponsor van Friends of Search. Uiteraard zijn we aanwezig tijdens het evenement in Amsterdam op 16 november. Wil jij op de hoogte blijven van veranderingen en nieuwe technologieën in de wereld van zoekmachinemarketing- en optimalisatie? We hebben een beperkt aantal gratis kaarten om weg te geven aan klanten en relaties. Heb je interesse in een gratis ticket? Laat het weten aan je vaste contactpersoon bij Traffic Builders! Wanneer de gratis tickets vergeven zijn, hebben we ook een kortingscode van 20% klaarliggen voor je! Zien we je 16 november?

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Friends of Search 2021: waarom je deze editie niet mag missen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/