Goedenacht,
Hoe kunnen we jou helpen met Digital Marketing?
Digital marketing sinds 2001

Full funnel digital marketingbureau

Traffic Builders is hét datagedreven full funnel digital marketingbureau. Onafhankelijk, transparant en met pure passie voor meetbaar resultaat. Van strategie en media tot creatie en digital analytics. Zo bereik je de juiste doelgroep, op de perfecte momenten en met de juiste boodschap in iedere fase van de digitale klantreis.

Met ons team van meer dan 70 digital marketingspecialisten helpen wij al ruim 18 jaar ambitieuze opdrachtgevers digital branding & sales doelstellingen waar te maken. Ontdek hoe we ook jou kunnen helpen.

REAN®

REAN® is een marketingmodel dat het koopproces van de doelgroep in fasen verdeelt. De fasen dragen bij aan een overzichtelijke customer journey mét bijpassende doelen. Zo zorgt het REAN®-model voor een integrale marketingaanpak waarbij meerdere marketingkanalen- en methoden worden toegepast. De basis voor je digitale strategie.

REACH

In de Reach-fase staat het vergroten van het bereik binnen je doelgroep centraal. Voor organisaties het moment om in te spelen op het vergroten van het bereik. Doel is het creëren en vergroten van naams-en merkbekendheid. De (potentiële) klant is zich nog niet exact bewust van zijn of haar (koop)behoefte, maar kan al wel in contact worden gebracht met jouw merk of product.

ENGAGE

Bij de Engage-fase draait het niet alleen om het bereiken van je doelgroep, maar ook om betrokkenheid. Je wilt dat ze de juiste merkassociatie, merkbeleving of merkinteractie hebben met je merk of product. Dit vormt dan ook de basis voor je KPI’s in deze fase. De potentiële klant zoekt bewust naar informatie rondom zijn (koop)behoefte.

ACTIVATE

De naam van de Activate-fase zegt het eigenlijk al: het gaat hier om het aanzetten tot actie. Het draait hier om het activeren van de doelgroep of het motiveren over te gaan tot de gewenste doelactie: oftewel conversie. De (potentiële) klant doelt bijvoorbeeld op een aankoop of vraagt een offerte aan. Uiteraard kan een soft conversie zoals een nieuwsbriefinschrijving ook een doel zijn.

NURTURE

In het REAN®-model draait de laatste fase, Nuture, om het koesteren van klanten. Het omzetten van leads naar klanten, het vergroten van de (klant)loyaliteit en het versterken van klanttevredenheid zijn de focuspunten. KPI’s zijn het heractiveren van bestaande klanten met bijvoorbeeld cross- en upsellactiviteiten. Zorg goed voor je merkambassadeurs, want ze zijn enorm waardevol.

NURTURE-LOOP

Het heractiveren van bestaande klanten met bijvoorbeeld cross- en upsellactiviteiten kunnen doelen zijn. Zorg goed voor je merkambassadeurs want ze zijn enorm waardevol.

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Traffic Builders

Wij zijn een digital marketingbureau met ervaren analisten, marketeers, copywriters en digital persuasion specialisten. Wij halen elke dag het beste uit onszelf om jouw digitale ambities waar te maken! Dit doen we al meer dan 18 jaar, elke dag steeds met dezelfde overtuiging: dat gedrevenheid en nieuwsgierigheid leiden tot het beste resultaat. Wij dagen onszelf en onze opdrachtgevers uit en zorgen voor een levendige groei van onze gezamenlijke kennis. Investeringen in duurzaamheid, ervaring en innovatie leiden tot excellentie en kwaliteit. Kom gerust langs voor een kopje koffie en maak kennis met ons!

Neem contact op met Traffic Builders
Wij maken digitale ambities waar

Cases

Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.