Goedemorgen,
Kunnen we jou helpen met Digital Marketing?

REAN®

REAN® is een marketingmodel dat het koopproces van de doelgroep in fasen verdeelt. De fasen dragen bij aan een overzichtelijke customer journey mét bijpassende doelen. Zo zorgt het REAN®-model voor een integrale marketingaanpak waarbij meerdere marketingkanalen- en methoden worden toegepast. De basis voor je digitale strategie.

REACH

In de Reach-fase staat het vergroten van het bereik binnen je doelgroep centraal. Voor organisaties het moment om in te spelen op het vergroten van het bereik. Doel is het creëren en vergroten van naams-en merkbekendheid. De (potentiële) klant is zich nog niet exact bewust van zijn of haar (koop)behoefte, maar kan al wel in contact worden gebracht met jouw merk of product.

ENGAGE

Bij de Engage-fase draait het niet alleen om het bereiken van je doelgroep, maar ook om betrokkenheid. Je wilt dat ze de juiste merkassociatie, merkbeleving of merkinteractie hebben met je merk of product. Dit vormt dan ook de basis voor je KPI’s in deze fase. De potentiële klant zoekt bewust naar informatie rondom zijn (koop)behoefte.

ACTIVATE

De naam van de Activate-fase zegt het eigenlijk al: het gaat hier om het aanzetten tot actie. Het draait hier om het activeren van de doelgroep of het motiveren over te gaan tot de gewenste doelactie: oftewel conversie. De (potentiële) klant doelt bijvoorbeeld op een aankoop of vraagt een offerte aan. Uiteraard kan een soft conversie zoals een nieuwsbriefinschrijving ook een doel zijn.

NURTURE

In het REAN®-model draait de laatste fase, Nuture, om het koesteren van klanten. Het omzetten van leads naar klanten, het vergroten van de (klant)loyaliteit en het versterken van klanttevredenheid zijn de focuspunten. KPI’s zijn het heractiveren van bestaande klanten met bijvoorbeeld cross- en upsellactiviteiten. Zorg goed voor je merkambassadeurs, want ze zijn enorm waardevol.

NURTURE-LOOP

Het heractiveren van bestaande klanten met bijvoorbeeld cross- en upsellactiviteiten kunnen doelen zijn. Zorg goed voor je merkambassadeurs want ze zijn enorm waardevol.

Dionne Versteegt
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Traffic Builders

Neem contact op met Traffic Builders
Wij maken digitale ambities waar

Cases

Geen items gevonden. Wijzig je zoekopdracht.

Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.