Traffic Builders gastspreker op New Media Congres 2009

Op maandag 23 november vindt het New Media Congres 2009 plaats in ’t Spant in Bussum. Evenals bij de eerste editie in 2007 is Wolter Tjeenk Willink van Traffic Builders als gastspreker gevraagd om tijdens dit congres de populaire zoekmachinemarketing workshops te verzorgen.

Het New Media Congres biedt bezoekers een dag vol bruikbare tips over de inzet van onder andere zoekmachinemarketing, mobile marketing, social media en meer als communicatie-instrument. Het evenement wordt georganiseerd door High Profile en is met name gericht op de evenementenbranche, waaronder eigenaren van locaties, event bureaus en toeleveranciers.

Zoekmachinemarketing masterclasses
Zoekmachinemarketing is één van de belangrijkste marketinginstrumenten binnen de evenementenbranche. Zeker de laatste jaren is de concurrentie in de branche sterk toegenomen. Binnen Google Adwords betalen diverse partijen al vele euro’s per klik en ook binnen de organische zoekresultaten is de concurrentie sterk toegenomen. Kortom: adverteren in zoekmachines en zoekmachine-optimalisatie wordt steeds belangrijker èn uitdagender. In de masterclass zoekmachinemarketing vertelt Wolter Tjeenk Willink aan de hand van diverse praktijkcases hoe zoekmachinemarketing in de evenementenbranche het beste kan worden ingezet. Diverse toonaangevende partijen in de evenementenwereld maken al jaren gebruik van de kennis en expertise van ons zoekmachinemarketingbureau.

Daarnaast hebben bezoekers de mogelijkheid om tijdens het congres de eigen website, Adwords-campagne of zoekmachinemarketingstrategie onder de loep te laten nemen door een zoekmachinemarketing consultaht van Traffic Builders. ben u hierin geïnteresseerd? Bezoek ons dan tijdens het congres op de stand voor praktische tips en handvatten ter verbetering.

Klik hier voor een overzicht van het volledige programma van het New Media Congres.