Global Search Awards 2020: 6 nominaties voor Traffic Builders

6 nominaties Global Search Awards

De Global Search Awards zijn de belangrijkste prijzen voor de search-industrie. Dit jaar is Traffic Builders in 6 categorieën finalist met cases van CarNext.com en Pon Business Mobility.

Global Search Awards 2020 & Traffic Builders

Jaarlijks worden de Global Search Awards uitgereikt voor de beste search-cases (SEO en SEA). Op 17 juli is de shortlist met nominaties bekend gemaakt. Traffic Builders is 6 keer genomineerd, een prestatie waar we als team enorm trots op zijn!

Traffic Builders is genomineerd in de volgende categorieën:

• Best Use of Search SEO B2B – Pon Business Mobility
• Best Use of Social Media in a Search Campaign – CarNext.com
• Best Use of Search – B2C (PPC) – CarNext.com
• Best Use of Search Automotive – CarNext.com
• Best Integrated Campaign – CarNext.com
• Best Global Campaign – CarNext.com

Ook voorop lopen en volgend jaar samen met ons een nominatie in de wacht slepen? Neem contact met ons op!

Over Traffic Builders

Traffic Builders is sinds 2011 hét datagedreven full funnel digital marketingbureau. Onafhankelijk, transparant en met pure passie voor meetbaar resultaat. Van strategie en (social) media tot creatie en digital analytics. We werken hierbij met het REAN-model. Zo bereik je de juiste doelgroep, op de perfecte momenten en met de juiste boodschap in iedere fase van de digitale klantreis.

Uitdagingen

Namens het hele TB-team willen we CarNext.com en Pon Business Mobility bedanken voor het vertrouwen in ons. We hebben de kans gekregen om innovatief om te gaan met de doelstellingen en uitdagingen die zijn gesteld. We kijken er naar uit om ondanks de rare tijd waarin we momenteel leven, de verwachtingen dit jaar te overtreffen. Speciaal voor de collega’s die voor de accounts hebben gewerkt het afgelopen jaar: keep up the good work! De cases werden eerder genomineerd voor 7 European Search Awards. Begin september krijgen horen we of we de winst hebben gepakt bij zowel de Global Search Awards als de European Search Awards.