Global Search Awards 2024 – 6 nominaties voor Traffic Builders

Vandaag werden de nominaties voor de Global Search Awards 2024 bekendgemaakt. Tijdens dit jaarlijkse evenement vallen de creatiefste en innovatiefste marketingcampagnes- en bureaus wereldwijd in de prijzen. We zijn trots om te kunnen delen dat we dit jaar maar liefst 6 keer zijn genomineerd!

Nominaties Global Search Awards

We zijn dit jaar 6 keer genomineerd in 6 verschillende categorieën:

 • Traffic Builders & Kuyichi:
  • Best Use of Search – Retail/Ecommerce (PPC)
  • Best Use of Search – Fashion
  • Best Integrated Campaign
  • Best Use of Data (PPC)
 • Unbound Group & Liander:
  • Best Use of Search – Third Sector/Not For Profit
  • Best Use of Social Media in a Search Campaign

Benieuwd naar de volledige shortlist? Deze is hier te vinden op de website van de Global Search Awards 2024. 

Samenwerking

Mooie resultaten en tevreden klanten, daar doen we het voor. Deze nominaties zijn een mooie erkenning van de prettige samenwerking met Kuyichi en Liander. We willen hen dan ook bedanken voor deze samenwerking en voor het vertrouwen in Traffic Builders en Unbound Group. Benieuwd naar het genomineerde werk?

Traffic Builders & Kuyichi – A Sustainable Data Plan for Positive Impact

Samen met Kuyichi ontwikkelden we een duurzame data om meer inzicht en impact te genereren. Met 18% minder media spend wisten we de netto-ROAs met 26% te laten stijgen. Ook drongen we het aantal retouren terug, waarmee we de milieu-impact van de mode-industrie verminderen. Win-win!

Unbound Group & Liander – Moving Forward With The Energy Flow

Samen met Liander hebben we de grootste publiekscampagne ooit voor hun uitgevoerd: Met de stroom vooruit. Bedrijven en consumenten ondervinden ongemakken door de energietransitie, wat resulteert in veel klachten en negatieve berichtgeving over de netbeheerder. Dankzij deze campagne hebben we het merkimago van Liander met maar liefst 23% verbeterd!

Uitreiking Global Search Awards 2024

Waar de prijzen vorig jaar vanuit Parijs werden uitgereikt, is dit jaar Krakau in Polen aan de beurt. Donderdag 19 september is het zo ver en worden de winnaars bekendgemaakt. Duim je met ons mee voor de overwinning?

Benieuwd hoe onze prijswinnende marketingstrategieën eruit zien of heb je een digital marketing vraag waar je niet uitkomt? We houden wel van een uitdaging! Neem contact op, we helpen graag!